Close

Brengt u binnenkort een bezoek aan de racefiets specialist?

Als u op zoek bent naar een racefiets, gaat u natuurlijk naar een specialist. Zo’n specialist is Konijn Cycling Centre. Zij weten alles over racefietsen, wat hen dé racefiets specialist in Noord-Holland maakt.  Zij helpen u met alles, van het uitkiezen van de beste fiets en uitrusting tot het op de millimeter nauwkeurig afstellen van uw rijwiel. De medewerkers van dit bedrijf zijn u graag van dienst in de winkel te Hoorn tijdens de openingstijden van dinsdag tot zaterdag. Komen deze tijden u niet uit? Dan kunt u bij hen voor het kopen van uw racefiets ook terecht op afspraak na sluitingstijd. Dit is slechts een van de vele diensten die zij graag verlenen voor klanten die net als ons gepassioneerd zijn door fietsen.

De racefiets specialist met een passie voor fietsen

Er zijn verschillende redenen waarom Konijn Cycling Centre de racefiets specialist is. Zij hebben passie voor alles wat te maken heeft met fietsen. Daarnaast hebben ze natuurlijk veel kennis en ervaring. Zo kunnen ze u altijd het beste advies geven en u helpen met het uitkiezen van een kwalitatieve nieuwe racefiets. Als racefiets specialist staan zij u bij in elke keuze die u maakt. Ze helpen u uw fiets uitkiezen en afstellen aan de hand van uitvoerige fietsmetingen. Ook geven hun medewerkers raad rond de juiste uitrusting. Bovendien kunt u bij hen terecht voor een grondig en nauwkeurig onderhoud van uw racefiets. De organisatie staat u bij van begin tot eind, daarom zijn zij de racefiets specialist bij uitstek.

Groot assortiment accessoires en benodigdheden bij de racefiets specialist

Voor advies en het afstellen van uw racefiets gaat u naar een specialist als Konijn Cycling Centre. Maar wist u dat zij ook een uitgebreid aanbod gespecialiseerde accessoires en uitrustingen voor elk type fietser hebben? Al wat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw activiteit, vindt u in deze winkel. Dit aanbod bevat simpele zaken zoals fietspompen en verlichting, maar ook gespecialiseerde fietscomputers en fietskoffers en nog veel meer. U kunt bij hen ook terecht voor gespecialiseerde fietskleding van verscheidene merken voor mannen, vrouwen en kinderen. U hoeft het maar te bedenken of u kunt het krijgen bij Konijn Cycling Centre.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.