Close

Comfortabele busdagtochten met vele extra’s

Heeft u binnenkort een uitstap met uw bedrijf of vereniging en bent u nog op zoek naar een goede busmaatschappij? Als u ervoor kiest om een dag op met TwinTours te gaan, bent u zeker van een aangename en comfortabele touringcar. Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Compleet verzorgde busdagtochten bij bedrijf uit Helmond

Wilt u graag compleet verzorgde busdagtochten? Dan bent u bij Twintours aan het juiste adres. Dit bedrijf verhuurt touringcars, maar u heeft ook de mogelijkheid om voor een uitgebreid dagje uit te kiezen. Bent u op zoek naar een dagje uit met vrienden of uw bedrijf? Bij dit bedrijf kunt u zich als groep vrienden of collega’s inschrijven voor een volledig verzorgde dagtocht. Hierbij is het ook mogelijk om u individueel in te schrijven. Het voordeel van dit aanbod is dat u niet zelf een bus moet huren. Het aanbod van TwinTours is zeer uitgebreid. Zo reist u met dit bedrijf naar Texel, Antwerpen of Hasselt. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsreis. Het enige wat u hierbij aangeeft is de dag dat u het uitstapje wilt. Tijdens uw dagje uit wordt u voorzien van lunch, diner en verschillende excursies.

Een ISO gecertificeerd bedrijf voor uw busdagtochten

Geniet van de beste service als u een touringcar huurt bij TwinTours. Dit bedrijf organiseert de leukste, volledige verzorgde busdagtochten van Nederland! De medewerkers voorzien u van professionele service en hoogwaardige bussen of touringcars. TwinTours is ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat alle processen van het bedrijf duidelijk en overzichtelijk voor u in kaart zijn gebracht. U wordt op die manier als consument beschermt tegen oplichters. U kunt bij TwinTours vertrouwen op kwaliteit in zowel het materiaal als de volledig verzorgde tours. Het huren van een bus brengt een hoop verantwoordelijkheden met zich mee. Door het ISO-certificaat en ervaren chauffeurs hoeft u zich nergens druk om te maken.

 

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.