Close

Een busreis is een prettige manier om op uw droombestemming te komen

Als u op vakantie gaat met het vliegtuig bevindt u zich vaak boven de wolken en kunt u niet genieten van het uitzicht. Door met de bus te reizen van Busreizen Maaskant kunt u heerlijk genieten van de natuur en cultuur die u om u heen ziet. U gaat met de bus op vakantie naar de meest prachtige plekken in Europa. Ondertussen ervaart u iedere minuut van de busreis al als een heerlijke vakantie. Eenvoudig en snel huurt u een moderne en veilige touringcar. Hiermee maakt u meerdaagse reizen, maar ook dagtochten. U levert niet in op comfort en beenruimte en verblijft in goede hotels met heerlijk eten en drinken. Waar wacht u nog op?

Kies voor de busreis die bij u past: een dagtocht of een rondreis

Heeft u er al eens aan gedacht om een busreis te maken en zo diverse landen te verkennen? Of wilt u liever een reis door Nederland maken? Dan is een dagtocht van Busreizen Maaskant de perfecte mogelijkheid! Reis per touringcar bijvoorbeeld naar Texel, bekijk een theatershow met een groep, ga naar een concert van André Rieu of kies een van de vele andere opties die deze specialist u aanbiedt. Liever op excursie of rondreis met de bus? Dat is ook mogelijk. Er worden regelmatig busreizen georganiseerd binnen Europa. Kies bijvoorbeeld voor een 8-daagse busreis naar Italië of bezoek Hongarije en Wenen! Heeft u zelf een goed idee? Dan huurt u eenvoudig zelf een touringcar met chauffeur(s).

Een busreis is een veilige vorm van vervoer

Denkt u dat reizen met het vliegtuig een van de veiligste manieren van vervoer is? Waarschijnlijk vindt u dit niet bij een busreis. Toch is het tegendeel waar. Tijdens een busreis van Busreizen Maaskant staan veiligheid en gemak voorop. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.