Close

Eropuit met veel mensen? Blijf dan slapen in een groepsaccommodatie nabij Nijmegen!

De datum is geprikt: binnenkort gaat u met een grote groep een weekendje weg. U bent nu alleen nog op zoek naar een perfecte locatie waar iedereen terecht kan. Organiseert u dit jaar het familieweekend en verblijft u het liefst in een natuurrijke omgeving? Of gaat u in de omgeving van Nijmegen eropuit met de sportclub en zoekt u nog een geschikte groepsaccommodatie? Dan heeft u de ideale locatie gevonden! Bekijk dan de mogelijkheden van De Schansehoeve in het prachtige Rivierengebied van Gelderland. Met veel slaapvertrekken, een goed uitgeruste keuken, een grote recreatieruimte en een speelveld van 2.500 m² is dit het ideale groepsverblijf voor uw groep. Bovendien is er in de groene omgeving veel te doen. Zo kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken en zijn winkels en gezellige terrasjes op loopafstand. U verveelt zich geen moment!

Wat is er in de omgeving van een groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen te doen?

Wanneer u met een grote groep mensen een paar dagen weggaat, wilt u natuurlijk naar een bijzondere locatie midden in het rivierengebied. Op die manier weet u zeker dat u een leuke tijd zult hebben. Bij een verblijf in een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen wilt u natuurlijk niet beperkt zijn tot het terrein waar het verblijf zich op bevindt. Dat is begrijpelijk. Daarom doet u er goed aan een overnachting te boeken in het rivierengebied van Gelderland, namelijk bij de Schansehoeve. In deze groene omgeving is veel te ondernemen. Zo kunt u bij de accommodatie een scooter of fiets huren en kunt u de prachtige omgeving ontdekken. Daarnaast zijn er verschillende winkels en terrasjes op loopafstand. Bezoekt u graag musea of een stad? Dan liggen Nijmegen en Den Bosch op een steenworp afstand. Wilt u écht een bijzonder uitje plannen? Dan kunt u vanuit de Schansehoeve een ballonvaart maken.

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen heeft u veel te bieden. Waarom dat zo is? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.