Close

Feestje in Antwerpen of omgeving? Serveer lekkere Scandinavische hotdogs van de professionele cateri

Wilt u uw gasten op uw feest verrassen met originele gerechten? Dan is het een leuk idee om een foodbike in te huren van JÖRD Homecooking & Catering. Dit is een absolute publiekslieveling bij kinderen op een communiefeest of tijdens een dansfeest om de dansbenen te smeren! U kunt de catering van JÖRD Homecooking & Catering ook inschakelen voor een professionele barbecue, Scandinavisch ontbijt of diverse buffetvormen. Alles wat de cateraar aanbiedt, is altijd op maat van uw wensen. De gerechten worden met de grootste zorg en verse ingrediënten bereid.

Scandinavisch genieten tijdens een catering aan huis op uw locatie in Antwerpen

De Scandinavische keuken biedt heerlijke gerechten, waar iedereen wel van kan genieten. Wilt u uw gasten verwennen met Scandinavische heerlijkheden? Schakel dan de catering van JÖRD Homecooking & Catering in voor uw volgende feest in Antwerpen of omgeving, met de lekkerste hapjes en drankjes. U heeft keuze uit een walking dinner, een buffet of het serveren van gerechten aan tafel. Wilt u de gezelligheid nog verhogen? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor sharing dishes. Gaat uw feest tot in de vroege uurtjes door? Laat het feest dan doorgaan met een Scandinavisch ontbijt met of zonder bubbels.

Heerlijk barbecueën op uw locatie in Antwerpen met een catering aan huis

Een zomerse barbecue met lekkere hapjes en drankjes doet het altijd goed tijdens een feest. Met JÖRD Homecooking en Catering organiseert u een lekkere barbecue aan huis. Daarnaast is het mogelijk om op de service van de cateraar te genieten voor dranken en servies. Ook schakelt u deze cateraar in voor een homecooking, diverse cateringformules op uw locatie, Scandinavisch ontbijt, een foodbike en kookworkshops. Daarbij zorgt de cateraar er altijd voor dat de formule helemaal is aangepast aan uw wensen. Bent u al helemaal klaar om te genieten van hemelse gerechten? Neem dan snel contact op met JÖRD Homecooking & Catering.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.