Close

Fietsen huurt u gewoon bij een restaurant en brasserie in de Biesbosch

U wilt er even lekker tussenuit en daarom wilt u gaan fietsen in de Biesbosch met familie of een grote groep vrienden. U heeft echter één probleem: u heeft niet de mogelijkheid om uw fiets zelf mee te nemen. Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.

Gaat u een dag fietsen in De Biesbosch? Kies uit verschillende arrangementen!

U houdt ervan om de natuur te ontdekken in een gebied dat bekend staat om zijn cultuur en dieren. Dan gaat u natuurlijk naar de Biesbosch. Er zijn verschillende manieren om het park te verkennen, maar het mooiste blijft toch fietsen in de Biesbosch. Bij Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch worden fietsen verhuurd en kunt u daarnaast genieten van bijvoorbeeld een lekker diner, koffie of lunch. Zo hoeft u niet uw eigen fietsen mee te nemen, dit mag overigens wel natuurlijk, en geniet u daarna van heerlijk eten op een plek met mooi uitzicht over het park. Dit verhuurbedrijf is gespecialiseerd in grote groepen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in De Biesbosch

Gaat u wel eens langs de Biesbosch? Dan bent u niet de enige. Jaarlijks trekken duizenden bezoekers erop uit. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in De Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in De Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Restaurant en brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.