Close

Heerlijke gerechten voor elke smaak in een restaurant nabij Gennep

Heeft u iets te vieren of wilt u even niet koken? Geniet dan van een heerlijk diner op restaurant in de omgeving van Gennep. Denk dan eens aan Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij. Voor iedereen is hier wat wils. Van een lekkere Black Angus steek tot aan een zeewolf filet en tagliatelle pasta met vis, kip of verse geitenkaas. Of kies een drie-gangen menu, dat u helemaal zelf samenstelt! Zo weet u zeker dat wat u kiest helemaal uw smaak is. Kom een langs in dit restaurant waar iedereen zich thuis voelt dankzij de warme sfeer. Dineer in een voormalig raadhuis dat is omgetoverd tot een restaurant. Geniet van smaakvolle én betaalbare bourgondische gerechten en laat u verrassen door de chef.

Bij restaurant in de buurt van Gennep samen borrelen met uw vrienden

Zoekt u een uitstekend restaurant in de buurt van Gennep waar u de hele dag welkom bent om te genieten van heerlijke gerechten van lokale leveranciers? Dan loont een bezoek aan Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij, niet ver van Gennep. Voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch, een verrassend diner en een lekkere snack, de hele dag door bent u van harte welkom. Maar vergeet ook de gezellige avonden bij dit restaurant nabij Gennep niet. Geniet van een heerlijke borrel samen met vrienden en dans tot in de kleine uurtjes. Wanneer het weer het buiten toelaat, is het heerlijk vertoeven in de zon in de grote terrastuin. Kies uw lievelingsbier of wijn uit en maak het helemaal compleet met lekkere borrelhapjes.

Schakel een restaurant nabij Gennep in voor de catering op uw feest

Een feest is niet compleet zonder lekker eten. Schakel daarom de diensten in van een professionele cateraar. Zo geniet u samen met uw gasten zorgeloos van heerlijke gerechten van een restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep. Bij feesten op locatie staat Grand Café ’t Raadhuis voor u klaar. U rekent op de jarenlange ervaring. Wat zijn uw wensen en hoe ziet u het graag? Vertel het aan deze specialist en zij zullen er alles aan doen om uw wensen werkelijkheid te maken. Zoekt u niet alleen naar een cateraar, maar ook nog naar een leuke activiteit? Daar helpen zij u ook graag bij. Denk bijvoorbeeld aan solex en buggy rijden of een pubquiz.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.