Close

Het Wilde Westen? Nu ook in een escape room in Amsterdam!

Wilde jij als kind ook altijd een cowboy of indiaan zijn? Maak dan je dromen waar en speel de Wild Joe escape room in Amsterdam. In dit spel van Escape Factory probeer je de geheimen van de cowboys in de saloon te ontmaskeren en binnen een uur de code te kraken om weer buiten de saloon te komen. Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. Hier kun je gratis parkeren.

Kies voor een unieke teambuilding met een escape room in Amsterdam

Wil jij je collega’s op een originele manier beter leren kennen? Plan dan een teambuilding in een escape room in Amsterdam. Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Ontsnap uit een escape room in Amsterdam met de hele familie

Een uniek dagje uit beleven met de hele familie? Dat doe je bij Escape Factory! Kies online jouw escape room Amsterdam uit en bereid je in team voor op de ontsnapping. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. Hier vind je acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room in Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.