Close

Horeca kleding kent een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1943

De horeca kleding van Segers gaat terug naar 1943. Wist u dat?  Het familiebedrijf startte dat jaar met het ontwikkelen van nette en functionele bedrijfskleding. De horeca, hotels en de zorg. Voor tal van sectoren is de bedrijfskleding, zoals horeca kleding geschikt. En wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een divers aanbod. Ga voor een eigentijdse uitstraling met een lederen horeca schort, voor een chique uitstraling met een kostuum of kies voor een marine-wit gestreepte sloof voor uw beachclub. Bekijk het aanbod in de webshop, of plan een afspraak met het team van Segers in de showroom in.

Ontvang persoonlijk advies voor uw horeca kleding

Het type bedrijfskleding is natuurlijk afhankelijk van de sector waarin u werkzaam bent. Heeft u een trendy burgerbar? Een authentieke Italiaan? Of een heus sterrenrestaurant? Bij Segers heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding. Ga voor eigentijds met een horeca schort van Segers Horeca Kleding, afgewerkt met lederen accenten en een denim blouse, of ga voor exclusief in een luxe kostuum. En maak de horeca kleding af met accessoires zoals petten, elastische bretels en bandanamutsen. Wat voor kleding sluit het beste aan bij uw horecaonderneming? Het team van Segers bespreekt graag met u de mogelijkheden en biedt, persoonlijk advies in de showroom in Breda.

Mode met functie wordt gecombineerd in de horeca kleding

Horeca kleding hoeft helemaal niet standaard te zijn. Tegenwoordig mag deze kleding zeker gezien worden. Kies daarom uit de gevarieerde collectie van Segers. Bij dit Scandinavische merk wordt mode met functie op een slimme manier gecombineerd. De klassieke, tijdloze varianten raken nooit uit de mode en gaan jarenlang mee door de lange levensduur. Vanuit het hoofdkantoor in Borås worden de collecties ontworpen en in eigen fabrieken geproduceerd. Van de eerste steek tot aan het eindproduct, gedurende het gehele proces is er volledige controle. En deze controle merkt u, als u de horeca kleding van geweldige kwaliteit, zoals een horeca schort, draagt.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.