Close

Kies uit vele workshops en vind een activiteit die bij je gelegenheid in Nijmegen past

Gaat je vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dan moet er natuurlijk een vrijgezellenfeest komen met leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop glühwein maken? In deze workshops leer je in het hartje van Nijmegen alles over dit lekkere warme drankje en gaan jullie ook aan de slag om zelf glühwein te maken. De workshops bij DoeNijmegen zijn altijd combineerbaar met andere leuke activiteiten en verschillende eetformules. Je vindt in het aanbod verschillende arrangementen, maar je kan ook zelf een dag samenstellen. Plan dus snel samen met je vrienden een onvergetelijke dag en avond in Nijmegen voor de aanstaande bruid of bruidegom.

Verschillende arrangementen met workshops voor een onvergetelijke dag met vrienden of collega’s

Er even lekker tussenuit met je familie of vrienden, dat is altijd een goed idee. Verras je gezelschap met de meest leuke activiteiten. Bekijk dan het ruime aanbod activiteiten en workshops van DoeNijmegen in Nijmegen. Deze organisatie biedt ook verschillende arrangementen aan, waarin twee activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room combineren met een 3 gangendiner. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf verschillende activiteiten samen te voegen tot een onvergetelijke dag. Per activiteit staat de duur en de kostprijs per persoon aangegeven. Afhankelijk van het seizoen kies je uit activiteiten voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse avondactiviteiten.

Leuke smartphone games en workshops in het hartje van Nijmegen

Als je een dagje uit wilt organiseren met je familie, vrienden of collega’s, kies je voor een originele activiteit. Kies voor diverse smartphone games voor jong en oud. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.