Close

Lunchen, borrelen en uit eten op een sfeervolle locatie in Breda Centrum

U heeft na lange tijd weer eens afgesproken met uw vrienden voor een hapje en een drankje. Waar gaat u dan heen? Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

Ontdek alle mogelijkheden voor lunchen of dineren bij Parc Breda in het centrum

Bent u uit bij Parc Breda geweest? Dit restaurant met terras bevindt zich midden in het centrum van Breda en hier kunt u heerlijk, lunchen, borrelen of dineren. Hier profiteert u van eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda!

Een ongedwongen sfeer tijdens het lunchen of borrelen bij Parc Breda, recht in het centrum

Brengt u binnenkort een bezoek aan het bourgondische Breda? Dan is het zeker aan te raden om langs Parc Breda te gaan. Dé ideale plek om te lunchen of om te borrelen in het centrum van Breda. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.