Close

Ontdek Afrika tijdens een veelzijdige rondreis door Namibië

Afrika heeft ontzettend veel te bieden. Staat het continent bij u hoog op het verlanglijstje? Boek dan uw reis naar Namibië bij Oryx Travel en wees er zeker van dat u het maximale uit uw vakantie haalt. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Het zuiden van Afrika is op verschillende manieren te ontdekken. Een van die manieren is door te kiezen voor een roadtrip langs de bekende Tuinroute in Zuid-Afrika. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Langs welke hoogtepunten komt u tijdens een rondreis in Namibië?

Ga opreis met Oryx Travel en wees er zeker van dat u alleen het allermooiste van Afrika te zien krijgt. Dat wilt u toch ook? Tijdens een rondreis door bijvoorbeeld Namibië zult u merken dat het land meer biedt dan enkel een grote woestijn. Met een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en spot u tal van wilde dieren. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.