Close

Op zoek naar een perfecte accommodatie? Dan bent u op zoek naar dit vakantiepark in Frankrijk

Een accommodatie is een belangrijk aspect voor een vakantieganger. Weet u nog niet precies waar u wilt ontspannen van uw welverdiende vakantie? Kom dan naar Camping Domein Loisirs de l’Ubaye en reserveer direct online! Geef uw aankomst- en vertrekdatum aan en met hoeveel personen u wenst te komen. Zodra de reservering in goede orde is ontvangen, neemt Camping Domein Loisirs de l’Ubaye contact met u op om uw reservering te bevestigen. Zowel de kampeerder als luxe vakantieganger vindt altijd een geschikte accommodatie. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo organiseert het vakantiepark in Frankrijk creatieve middagen en kunnen kinderen altijd gebruikmaken van het verwarmde zwembad, kinderspeeltuin en andere activiteiten.

Een vakantiepark in de Alpen van Frankrijk

Zoekt u een plek waar u deze vakantie écht tot rust kan komen? Dan heeft de vakantiespecialist een perfecte tip voor u. Op 1055 meter boven de zeespiegel in het dal van Vallei Ubaye vindt u Camping Domein Loisirs de l’Ubaye. In de nabije omgeving vindt u bergen van wel 3411 meter hoog en de rivier ‘Ubaye’ inclusief strand. Wist u dat de weg naar de vallei de hoogst bereikbare weg van Europa is? De omgeving vraagt om ontdekt te worden vanaf het water, land of vanuit de lucht. Iedereen vindt zijn plek in het vakantiepark in Frankrijk. Tip: maak tijd vrij voor het bekijken van de wonderlijke sterrenhemel vanuit de vallei. Door de heldere lucht geniet u van duizenden sterren.

Verschillende activiteiten te ondernemen in het vakantiepark in Frankrijk

Voor de actieve en relaxte vakantieganger is een goede accommodatie nog niet perfect genoeg. Deze doelgroep gaat op vakantie om te genieten, zicht te laten vermaken en om andere culturen op te snuiven. Wilt u dit jaar alles uit uw vakantie halen? Kinderen, volwassenen, actieve vakantiegangers en de levensgenieters ondernemen verschillende activiteiten op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye, hèt vakantiepark in Frankrijk. Zo kunnen de actievelingen gaan tennissen, basketballen, volleyballen, hardlopen of een potje tafeltennis spelen. Kinderen vinden hun weg in de kinderspeeltuin en nemen deel aan de spelmiddagen en ontdekkingstochtjes. Houdt u wel van een beetje actie? Wat dacht u van raften, mountainbiken of paardrijden? Natuurlijk kunt u ook altijd plaatsnemen aan het verwarmde buitenzwembad. Oftewel, in het vakantiepark in Frankrijk verveelt niemand zich.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.