Close

Persoonlijk advies bij het kopen van uw kunstgras

Tegenwoordig verschilt kunstgras in soort, hoogte en kleur. Wilt u kunstgras kopen? Dan is het verstandig om na te denken over welk soort bij u past. Bij een van de locaties van Kunstgrasgigant helpen we u hier graag bij. Allereerst kijken we waar u het gras voor wilt gebruiken. Vraag een proefstukje aan om te kijken of het bij u past. Wordt er actief op gespeeld, dan is sportgras de beste keus. Dit kunstgras koopt voor bijvoorbeeld voor sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen. Is het gras voor in uw achtertuin of balkon, dan zijn er andere eisen waar u op moet letten. Maakt het gras levensecht met bruine sprietjes en verschillende hoogtes in de mat. Op die manier is het bijna niet van echt te onderscheiden!

Kunstgras kopen voor uw huis

Schakel Kunstgrasgigant in als u kunstgras voor binnen zoekt. Wanneer u kunstgras gaat kopen bij deze specialist, kunt u dit gebruiken voor beurzen, restaurants, cafés of winkels. Handig, maar ook nog eens zeer veilig. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Verschillende soorten kunstgras kopen was nog nooit zo eenvoudig

Er zijn verschillende soorten kunstgras op de markt. Dit ziet u terug in de uitgebreide collectie van Kunstgrasgigant. U vindt kunstgras in allerlei soorten en maten, alles naar uw wensen ingericht. Heeft u altijd al gras op uw balkon of terras gewild? Kunstgrasgigant regelt het voor u! Ook op het hockeyveld of tennisbaan is het belangrijk de beste kwaliteit te hebben. Gaat u kunstgras kopen, dan heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren als zwart of bruin, maar ook rood, roze of paars vindt u in het assortiment. Kies voor kunstgras met kortere sprieten om de mat eenvoudiger schoon te kunnen houden.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.