Close

Uit eten en lachen in het centrum van Nijmegen

Wil jij gezellig eten in het centrum van Nijmegen en een leuke avond beleven? Kom dan naar Toon! Deze plaats is veel meer dan een restaurant. Hier geniet je van een leuke dinnershow tijdens jouw avondje uit. Wat dat precies inhoudt? Tijdens een unieke en exclusieve avond geniet je van lekker eten, heerlijke drankjes en entertainment. Zo treden speciaal voor jou de leukste comedians op en worden de fijnste kleine en grote gerechten bereid. Uit eten gaan in Nijmegen wordt zo wel heel speciaal!

Combineer je dagje shoppen met uit eten gaan in Nijmegen

Nijmegen is een goede locatie voor een dag vol shoppingplezier. Maak deze leuke dag helemaal compleet met een lekker etentje. Dat is namelijk de perfecte manier om jouw gezellige dag leuk af te sluiten. Ben je niet zo bekend in Nijmegen? Dan is het natuurlijk fijn wanneer je getipt wordt over een leuke eetgelegenheid. Toon, restaurant, podium en café in Nijmegen, is dé perfecte plek om uit eten te gaan. Niet alleen is er een zeer ruime menukaart waarvan je de gerechten tot 22:00 uur (!) kunt bestellen, ook is er vaak livemuziek en profiteer je van optimale gastvrijheid.

Uit eten en stappen in Nijmegen op vrijdag en zaterdag

Heb je als eens gehoord over Toon, restaurant, podium en café in Nijmegen? Dit is zeker een aanrader, vooral wanneer jij het ook leuk vindt om na het eten te gaan stappen. Bij Toon kun je namelijk tot 22:00 uur de lekkerste gerechten bestellen. Als je dan wat langer blijft hangen, rol je zo het gezellige stapleven in! Daarna schuiven we namelijk alle stoelen en tafels aan de kant, zodat er een ruime dansvloer voor jou en je vrienden ontstaat. Voordeel van het restaurant is dat je vaak onder het eten al geniet van de leukste livemuziek. Zo word jij tijdens het uit eten gaan in Nijmegen alvast voorbereid op de gezellige avond die gaat komen.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.