Close

Ultiem genieten bij de glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Ben je benieuwd naar de mooie omgeving van de Veluwe en wil je hier graag camperen? Dan ga je genieten op de glamping. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Niks is zo mooi als heerlijk genieten op een prachtige natuurcamping op de Veluwe. Hier heb je niet te maken met alle ongemakken van het kamperen. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping. Kortom, genoeg te doen in de prachtige omgeving van de camping.

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Voor een prachtige natuurcamping op de Veluwe gaat u naar Camping Het Vossenhol. Hier slaap je bijvoorbeeld in een prachtige, originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit uw Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.