Gerlachusbier
Image default
Muziek

Wie geeft de zangles in Dieren?

De zangles in Dieren wordt gegeven door een leraar die veel ervaring heeft met zingen en de theater omgeving. In 2012 is hij afgestudeerd aan een theater opleiding. Ook heeft hij stage gelopen bij een theaterproductie  en heeft ook meegespeeld aan diverse musicals en voorstellingen. Zingen zit in zijn bloed en dit brengt hij graag over aan anderen tijdens de zangles in Dieren. Het eerste en ook direct het belangrijkste principe waar deze leraar zich mee wil identificeren is dat iedereen kan leren zingen. Het zingen is niet zo moeilijk als dat het lijkt, als je maar gebruik maakt van de stembanden op een goede manier. Niet iedereen kan zo goed zingen als de grootste artiesten, maar dat je niet kan zingen is waanzin.

 

Stembanden trainen

De leraar van de zangles in Dieren zal je leren gebruik te maken van je stembanden, een van de sterkste spieren van je lichaam. Je kunt spieren in de rest van je lichaam trainen, dus waarom kan je jouw stembanden dan niet trainen? Je hoeft niet altijd de beste te zijn, maar door de technieken die worden geleerd tijdens de zangles in Dieren kan jij ook leren deze spier te beheersen en op een goede manier te gebruiken zodat de mooiste klanken hieruit kunnen voortvloeien. Iedereen heeft een eigen smaak van muziek en dat is ook het mooie van het van. Iedereen is anders en iedereen heeft andere voorkeuren en daarmee wordt geëxperimenteerd tijdens de lessen.

 

Aandacht besteden aan een nummer

Wil je bijvoorbeeld graag zangles in Dieren om een bepaald nummer goed te kunnen zingen, dan wordt er samen met de leraar veel aandacht besteed aan dit nummer, maar zal je om te beginnen een aantal basis vaardigheden onder controle moeten krijgen om het beste uit je stem te kunnen halen. De zangles in Dieren bied je hierin veel mogelijkheden.