Close

Zorg voor een onvergetelijke dag voor jouw kind bij de speeltuin in Brabant

Het vieren van je verjaardag moet uiteraard groots gebeuren. Wat is nu een leukere manier dan je kinderfeestje te vieren in een grote speeltuin in Brabant? Bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel heb je de keuze uit een binnen- en buitenspeeltuin. Het maakt dus niet uit of het goed of slecht weer is, hier hebben jullie het altijd naar je zin! Het park biedt volop speelplezier. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag worden er theatervoorstellingen gespeeld om er een nog leukere dag van te maken. De dag sluit je leuk en lekker af met heerlijke broodjes of lekkere frietjes. Wanneer ga jij jouw kinderfeestje vieren in de speeltuin in Brabant?

Zorgeloos spelen in de speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen

Heel de dag spelen in een speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen die zorgen dat jij een veilige en onbezorgde dag hebt. Dat klinkt toch top? Zo is er een bewaakte parkeerplaats aanwezig voor auto’s, fietsen en bussen. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit!

Kies uit diverse spannende en leuke attracties in de speeltuin in Brabant

Ken jij de speeltuin Billybird Park Hemelrijk in Volkel, Breda al? Hier heb je veel keus uit leuke en avontuurlijke attracties. Bij goed weer leef je je uit in de buitenspeeltuin, waar je een kinderkermis, een klimberg, een achtbaan en nog veel meer vindt. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

© 2019 Gerlachusbier | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.