Gerlachusbier
Image default
Beauty en verzorging

Een cosmetische bindweefselmassage in Enschede

Een cosmetische bindweefselmassage Enschede wordt uitgevoerd als een intensieve en doeltreffende massage gericht op het verbeteren van de huidstructuur van uw gezicht, hals en decolleté. Door d stress en/of verklevingen uit de huid te masseren ontstaat er een betere huidconditie door een strakkere en jonger uitziende huid. Andere resultaten van deze massage is een vermindering of voorkoming van rimpels en littekens. Bindweefselmassage Enschede zorgt tijdens een massage ook voor een stimulering van de huiddoorbloeding met als gevolg een mooie gelaatskleur. Kortom voorkomt het dus dat je huid naarmate de levensjaren een beetje slapper wordt, waardoor rimpels en andere onzuiverheden ontstaan in de huid van uw gezicht, hals en decolleté.

Waarom een bindweefselmassage?

Bindweefsel is een laag tussen uw spieren en de huid dat onderdeel is van alle organen in het menselijk lichaam. Het ondersteunt en verzorgt uw organen, doordat hier onder andere bloedvaten en zenuwen doorheen lopen. Een goed onderhouden bindweefsel zorgt voor een jonge, strakke en rimpelvrije huid. Dit komt door bepaalde stoffen die op latere leeftijd niet meer worden aangemaakt. Bindweefselmassage Enschede is geschikt voor alle huidtypen, deze massage kan zelfs succesvol ingezet worden op onrustigere huiden met bijvoorbeeld rimpels, acne en een verslapte huid. Verder is het ook goed om hier preventief mee te werken om huidveroudering te voorkomen.

Hoe werkt een cosmetische bindweefselmassage?

Zoals eerder uitgelegd wordt de massage toegepast op de bindweefsel laag. Bij een bindweefselmassage Enschede duurt deze behandeling circa 30 minuten. Deze massage vangt aan door het losmaken van het bindweefsel met stevige grepen op uw rug. Op uw rug beginnen heeft het voordeel doordat hierdoor prikkels beter kunnen worden doorgegeven naar de hersens. Het resultaat is het beter voeden van de huid. Vervolgens wordt uw gezicht behandeld, waarna de hals en decolleté aan de beurt zijn om gemasseerd te worden. Nadat de gehele behandeling bij een bindweefselmassage Enschede is uw huid weer gevoed door het bindweefsel.