Gerlachusbier
Image default
Bloemen

Een vriendelijk gebaar met boeket bezorgen

Bloemen laten bezorgen Roermond zorgt voor een vriendelijk gebaar in deze bijzondere tijd. Jij wilt die ene persoon laten weten dat je aan hem/haar denkt? Dan zijn bloemen altijd een goed idee. Wie wordt er nu niet blij van een bosje bloemen? Het idee dat er iemand aan jou geacht heeft tovert al een glimlach op iemand zijn gezicht. Wij bezorgen direct in Roermond, het is heel gemakkelijk en ook nog eens betaalbaar. Wie wil jij blij maken met een leuk bosje bloemen? De keuze is reuze, verjaardag, geboorte of gewoon zomaar voor elke gelegenheid hebben wij een leuk bosje bloemen.

Mogelijkheden

Wij bieden voor iedereen een leuk boeket aan. Is de ontvanger meer van de rozen, of stel je liever zelf een klein boeket samen? Het is allemaal mogelijk. Wanneer je met meerdere mensen een boeket geeft is het luxe boeket een hele interessante optie. Onder het kopje gelegenheden hebben wij de boeketten gesorteerd naar de verschillenden gelegenheden. Heb je zelf helemaal geen inspiratie? Kies dan een boeket en wij maken er zeker wat moois van. Wanneer een boeket niet genoeg is, dan bieden we ook een abonnement aan. Wekelijks of maandelijks worden dan nieuwe bloemen bezorgd. Dit is voor een kantoor natuurlijk ook een goede optie.

Service

Een abonnement kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks worden ingesteld. Dit kun je doen voor vijftien, vijfentwintig of dertig euro. De boeketten die wij maken zijn elke keer een verrassing. Wij gebruiken de bloemen die bij het seizoen passen. Wanneer je voor een keer iemand wilt en voor elf uur besteld, bezorgen wij nog op dezelfde dag. Tegen een kleine extra betaling bezorgen wij ook op zondag. Wanneer je nog vragen hebt, kun je via onderstaand formulier of telefonisch contact met ons opnemen. Geen vragen en zin om iemand te verblijden? Kies dan een mooi boeketje uit en wij bezorgen het graag!