Gerlachusbier
Image default
Woningen

Goedkope deuren

 

Siegenia PVC raambeslag
In 1873 begon de productie van hoogwaardig Duits raambeslag, dat onder de merknaam AUBI op de markt werd gebracht. AUBI ontving de “Ludwig Erhard-prijs 2000” (onderscheiding voor uitgebreide kwaliteitsborging), werd uitgeroepen tot “Fabriek van het jaar 2000” in de nominatie “Beste seriefabrikant in Duitsland 2000” en kon de eigenaar worden van het label van de beste internationale fabriek “Best International Factory Award 2000” (referentietestwedstrijd voor prestaties op het gebied van ondernemerschap).

En in 1998 fuseerden twee bekende Duitse bedrijven AUBI (sinds 1873) en SIEGENIA (sinds 1914) en opereren sinds 2003 onder het handelsmerk SIEGENIA-AUBI. Nu heeft de geschiedenis van het bedrijf ongeveer 130 jaar productie van hoogwaardige producten. SIEGENIA-AUBI staat op de lijst van de 100 beste bedrijven in Duitsland en staat tot ver buiten de landsgrenzen bekend om de voortdurende verbetering van technologie, nieuwe productielijnen en kwaliteitscontrole in alle productiestadia.
Voordelen:
Alle elementen zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk en vervaardigd in Duitsland;

Hoge geluidsisolatie van het raam wordt bereikt door de druk langs de gehele omtrek van het raam;

In verschillende klimatologische omstandigheden wordt de duurzaamheid van het raam bereikt dankzij de anticorrosiecoating van de elementen;

Door het aanbrengen van extra armaturen zijn verschillende ventilatie-opties mogelijk (bijvoorbeeld: in de winter kunt u de raamvleugel kleiner klappen dan in de zomer, of sleufventilatie (7 mm) aanbrengen, of over de gehele omtrek van het raam);

Voor zware vleugels is een vleugelheffer voorzien, wat ook de levensduur van het PVC-raam verlengt.

Kenmerken:

Door het modulariteitsprincipe kan elke klant een speciaal raam met de vereiste functionaliteit samenstellen. Zo helpt standaard raambeslag bij openen en sluiten en zijn alle soorten ventilatie en inbraakbeveiliging aanvullingen;

SIEGENIA-AUBI-fittingen kunnen op alle ramen van elke vorm worden geïnstalleerd;

De deuren kunnen blind, draaiend en uitzwaaien zijn;

zorgt voor een langdurige en zeer betrouwbare werking van balkon, warme entree en binnendeuren;

zorgt op professionele wijze voor de veiligheid van uw huis;

Zelfs na installatie blijft de mogelijkheid bestaan ​​om de functionaliteit van het venster te vergroten;

Het is gemakkelijk om sommige onderdelen voor andere te vervangen, zodat de raamstructuur totaal andere mogelijkheden krijgt;

Een voldoende groot aantal elementen kan zowel rechts als links zijn; De bron van openen en sluiten is 10.000 cycli of meer.

SIEGENIA-AUBI AUBI SYSTEEM 300
siegeniaAubi24.jpg
In zijn veelzijdigheid (modulariteit), die zeer wordt gewaardeerd door de partners van SIEGENIA-AUBI in Europa, Rusland en de GOS-landen;
De armaturen zijn opgebouwd uit modules en voldoen daardoor gemakkelijk aan de eisen van zowel de massaconstructie als de particuliere klant;
SIEGENIA-AUBI is het resultaat van de ontwikkeling van een hele industrie, zodat het handig voor u is om het raam gelijkmatig rond de hele omtrek te vergrendelen met één handgreep of om het raam te openen voor ventilatie, waarbij u het vervelende smalle raam opgeeft;
SIEGENIA-AUBI bepaalt de hoeveelheid licht die door uw raam wordt doorgelaten, de verlenging van de levensduur van het raam en de betrouwbaarheid van de bescherming van uw huis tegen weersinvloeden en inbraak.

Betrouwbaarheid;

Een van de belangrijkste technische voordelen van AUBI is de gepatenteerde vleugelhefinrichting (microlift). Met dit apparaat hebben de AUBI-ontwerpers het probleem van doorzakken van de vleugel geëlimineerd. De microlift werkt ook in de gekantelde vleugelstand;

Ontwerpkenmerken van SIEGENIA-AUBI hardware-onderdelen voorkomen raamgeratel tijdens windstoten;

Een speciale beveiliging voorkomt dat de vleugel in tocht sluit;

U kiest voor extra hardware opties bij het bestellen van een raam, maar in sommige gevallen kunt u uw raam na installatie achteraf inbouwen;

Het zorgt perfect voor het openen en sluiten van het raam;

Het is bijna onmerkbaar, maar het gemak, de duur en het gebruiksgemak van het raam en de toegang tot frisse lucht wanneer u het nodig heeft, zijn afhankelijk van de kwaliteit;

Lost perfect het “zomer” -probleem van PVC-ramen op, die helaas in de zomerhitte (vooral die op het zuiden gericht zijn) problemen hebben met sluiten vanwege de eigenschappen van PVC zelf. PVC heeft immers geen ideale stijfheid en zakt onder invloed van hoge thermische uitzetting en lage elasticiteitsmodulus tijdens bedrijf. Het AUBI 300-systeem biedt een uitstekende oplossing voor dit probleem met de Sash Lifting Device (OPS of microlift), die het raam in gekantelde positie extra ondersteunt en een deel van de belasting van de schaararm ontlast. De UPS werkt als een hefhendel en tilt alleen het meest doorhangende punt op.

Roldrukrollen:

Ze zijn een kenmerkend kenmerk van het AUBI 300-systeem.Ze zijn geïnstalleerd op de elementen van het omtrekmechanisme in plaats van stijve borgpennen en het mechanisme van de fittingen krijgt een zachtere en gemakkelijkere beweging bij het sluiten en openen, daaromdie wrijving wordt zoveel mogelijk geëlimineerd dankzij de rollen.

siegeniaAubi19.jpg Gepatenteerde vleugelhefinrichting (microlift): wordt gebruikt om doorzakken van de vleugel te compenseren. Het wordt vanaf de zijkant van de handgreep in het onderste deel van de vleugel gemonteerd en ontlast de gevouwen vleugel en de beugel, waardoor de slijtage van de onderdelen wordt verminderd. Wanneer de vleugel wordt gedraaid (en in de gekantelde positie), is een betrouwbare en langdurige werking van het raam verzekerd. In gesloten toestand gaat de vleugel automatisch iets omhoog en zorgt voor een gemakkelijke raambediening gedurende een lange gebruiksperiode. Het apparaat ontlast perfect de belasting van de gekantelde vleugel in constructies met een halfronde boog of met een afschuining, die aan de zijkant een beugel hebben. Door uw UPS-venster te voltooien, kunt u extra kosten vermijden in geval van klachten of reparaties.
siegeniaAubi18.jpg Rol: De gepatenteerde roterende rol (of vergrendelingselement in het AUBI 300-systeem) zorgt voor de slijtvastheid van de fittingen. Het vergemakkelijkt de beweging, drukt de vleugelafdichting tegen het kozijn en biedt bescherming tegen regen en wind en sluit nauw aan op het kozijn. De rol kan in 3 vlakken versteld worden: rechts-links (om de druk aan te passen) en in hoogte (je moet hem omhoog trekken om de spelingstoleranties gelijk te houden met behoud van rotatie). Hiervoor zijn geen extra afstandhouders nodig. Er wordt aanzienlijk minder kracht op de handgreep uitgeoefend en slijtage van onderdelen wordt tot een minimum beperkt, wat de levensduur van het raam verlengt.
siegeniaAubi17.jpg Willekeurige zelfsluitende veiligheidsvoorziening: ingebouwd in de beugel en verhindert het zelfsluiting van de gevouwen vleugel bij tocht. Het heeft ook zijn voordelen voor de processor: tijdens de installatie wordt de beugel in de bovenste positie bevestigd, waardoor de gaten voor de schroeven worden geopend.
siegeniaAubi22.jpg “Kinderslot”: vergrendelt het raam (zodat het kind het niet kan openen) hetzij met een sleutel aan het handvat, hetzij met een miniatuurslot (5 cm), dat horizontaal aan de onderkant van het raam is gemonteerd. U kunt er zeker van zijn dat het kind het raam niet per ongeluk opent, terwijl het huis kan worden geventileerd door de vleugel te openen.
siegeniaAubi16.jpg Compensator: Als de geopende vleugel te laag of te hoog is, begint deze bij harde wind te slingeren. Soms zijn de vleugels van lage ramen erg moeilijk te kantelen, en de vleugels van hoge raamachtige deuren daarentegen kunnen goed worden gesloten, omdat ze vaak in het onderste gedeelte van de zijkant van de kruk naar de kamer worden verplaatst. , een kleine opening vormen. Een speciale compensator elimineert de trilling van de vleugel in gekantelde positie door tocht en egaliseert verschillende kantelhoeken. Soms wordt een speciale AUBI 300 hardwareaandrijving gebruikt voor draaiende ramen (een alternatief voor draai-kiepramen), die ventilatie mogelijk maakt door de raamgreep 90 ° of 180 ° te draaien, en een speciale compensator elimineert de trilling van de vleugel in de gekantelde positie in een tocht.
Foutieve actieblokkering:
zal niet toestaan ​​dat het raam wordt gebroken terwijl het raam tegelijkertijd wordt geopend naar de kiepstand en de zwenkstand (bijvoorbeeld om de vleugel te laten zwenken (ventilatiestand) zonder het geopende raam tot het einde te sluiten).

Vasthouders:
voor de hardware-groef en automatische installatie bevinden ze zich op afzonderlijke elementen van de hardware, zorgen voor een strakke aanslag van onderdelen op de basis van de groef en een feilloos stevige positionering van de elementen op hun plaatsen, evenals een goede pasvorm op de vleugel profiel tijdens transport en bij het indraaien van schroeven.

Schaararm:
fungeert als een enkel mechanisme waarin het frame en de vleugel zijn verbonden. Zijn veelzijdigheid ligt in de afwezigheid van een scheiding in rechts en links. Bovendien kan het gemakkelijk worden aangepast met behulp van een conventioneel vierkant.

Versterkte scharnieren:
maken de vervaardiging mogelijk van vleugelgewichten van 100 kg, 130 kg, die voldoen aan de RAL-normen.

Uitzwenkmechanismen:
Een breed scala aan draai-kiepvergrendelingen maakt het mogelijk om vleugels te vervaardigen met minimale (250×375 of 365×260) en maximale afmetingen, en om de benodigde fittingen nauwkeuriger te selecteren in overeenstemming met alle noodzakelijke normen en standaarden. Coating met een hoge mate van bescherming tegen corrosie van metalen onderdelen.

Goedkope deuren

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0179-ramen-aluminium-prijs.html