Gerlachusbier
Image default
Toerisme

Heerlijke eindejaarstips aan de Belgische kust

tapas blankenberge

Een vakantie aan zee doorbrengen is niet hetzelfde. Maar wat kan er aan onze Belgische kust? Wij geven u tips om er een prachtig jaareinde aan de kust van te maken!

Veel plezier met het rondkijken op de kerstmarkt

Wil je in de winter een wandeling maken in het Leopoldpark in Oostende? Wil je toch de kerstmarkt in Knokke bezoeken? In elke kustplaats zijn er meer kerstmarkten te ontdekken!

Iets lekkers

Of u nu wilt dineren in restaurant Gault & Millau of gewoon in het gezellige familierestaurant, langs de kust bent u aan het juiste adres. Veel restaurants bieden ook speciale oudejaarsmenu’s, dus kies je favoriete restaurant, reserveer een locatie en geniet van een prachtig oudejaarsdiner!

PS: In Blankenberge kun je tijdens het oudejaarsfeest zelfs heerlijk oudjaarsavond beleven op de pier

Vuurwerk op het strand kijken

Dit is een traditie, er is vuurwerk op oudejaarsavond. Het is echter één ding om op het strand te zitten poepen terwijl je naar het vuurwerk kijkt! Overal vliegen vonken in de lucht, maar voor echte vuurwerkglazen zijn er maar een paar plekjes.

 Vier het nieuwe jaar

Welk geluid is er in het nieuwe jaar naast het drinken van champagne en het dragen van de beste kleding? Er zijn NYE deluxe kamers in Kursaal in Oostende en Eisbar in Middelkerke gaat op oudejaarsavond weer open vanaf 22.00 uur. Op 1 januari Vier het nieuwe jaar op de Grote Markt in Blankenberge tijdens het nieuwe jaar!

PS: ook aan de Belgische kust vind je het leukste oudejaarsfeest!

 Samen genieten van een heerlijk ontbijt

Geniet in de Expo & Kafie ontbijtmand in Oostende van heerlijke taarten en koffie bij ’t Kramiekske in Nieuwpoort, of proef de mimosa late bird op De Promenade Beach in Middelkerke. Bel zeker op voorhand, want niet iedereen is op 1 januari aan het werk!

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html