Gerlachusbier
Image default
Hobby en vrije tijd

Muziek maken met een djembe

Als je van muziek maken houdt, is deze leuke djembe workshop echt wat voor jou. Je kunt deze workshop op locatie volgen, maar ook bij je thuis. Je kan er dus voor kiezen om al je vrienden of familie uit te nodigen voor deze workshop in je woonkamer of met je basisschool klas op locatie te komen als klassenuitje. Deze workshop is van jong tot oud, iedereen kan muziek leren maken. Wanneer je deze workshop samen met mensen die dichtbij je staan volgt, kan je een echt gevoel van eenheid creëren. Het plezier maken staat natuurlijk voorop, maar het is een garantie dat je ook een hoop leert tijdens deze workshop.

Snel een instrument beheersen

Dit instrument is relatief makkelijk te leren omdat je geen noten hoeft te kunnen lezen. Op deze manier is het snel te begrijpen voor iedereen. Het is dus geen excuus om te zeggen dat je geen ervaring hebt met muziekinstrumenten. Ook als je ervaring hebt met muziek maken is deze workshop echt een aanrader om te volgen. Als muzikant kan je altijd je eigen muziek verbeteren en deze workshop zal daar zeker aan bijdragen. Een van de belangrijkste dingen bij het spelen van instrumenten is namelijk het hebben van ritmegevoel. Dit is precies waar je aan werkt tijdens deze djembe workshop.

Een instrument wat overal te gebruiken valt

Dit instrument kan je overal in gebruiken. Bij elke soort muziek kan je een djembe kwijt. Het ideale instrument om te beheersen. Je zit nooit stil. Je kan ook door deze workshop creatief leren denken over dingen die als djembe kunnen dienen. Zo hoeft dit niet alleen maar een professionele djembe te zijn maar mag dit ook alles wat er op de locatie staat  zijn. Creatief omgaan met de spullen die er staan zodat je altijd je vak en geleerde kwaliteiten kan toepassen. Dit geeft je meer gevoel voor ritme, muziek en vooral heel veel plezier.