Gerlachusbier
Image default
Dienstverlening

WAT TE DOEN BIJ EEN ONTSTOPPING IN UTRECHT

Bij riool ontstopping in Utrecht zorgen wij ervoor dat al uw ontstoppingen waar er afvoer is van huiswater binnen een mum van tijd opgelost is. Het is niet prettig als u de wc doorspoelt of wilt douchen en het water loost niet weg maar blijft zitten. Daarom begrijpen wij de noodzaak van het met spoed oplossen van uw ontstoppings probleem. Onze vakkundige medewerkers kunnen u met veel expertise en ervaring van dienst zijn. Verder kunnen wij u ook van nuttige tips voorzien wanneer u riool ontstopt is zodat het zich niet voor een tweede of derde keer voordoet. We verlenen diensten zowel aan particulieren als aan bedrijven als het gaat om een ontstopping in Utrecht.

WANNEER WORDT ER GEWERKT AAN EEN ONTSTOPPING?

Onze ontstoppingswerkzaamheden in Utrecht zijn dag en nacht beschikbaar. Zo kunt u elk moment van de dag bellen of als het u bevalt vooraf een afspraak maken om uw riool te ontstoppen. Wij snappen dat het voor kan komen dat u s nachts wilt douchen of vroeg in de ochtend voordat u naar het werk of school vertrekt, en daarom spelen wij zo veel als mogelijk in hierop. Maar ook voor uw onderneming staan wij met de hoogste professionaliteit en expertise dag en nacht klaar om uw probleem zo spoedig als mogelijk op te lossen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET VERHELPEN VAN ONTSTOPPING?

De kosten voor het ontstoppen van riolen in Utrecht zijn vast en vooraf afgesproken. Dit geeft u de garantie dat u niet verrast wordt met extra kosten na het voltooien van het werk. Ook zijn onze prijzen niet verschillend wanneer het gaat om de tijdstip of locatie binnen Utrecht. Dit doen wij om de prijzen zo economisch maar ook evenredig mogelijk te houden. Een factor die wel bepalend is is de grootte van het probleem. Een ontstoppings probleem in een huis is misschien minder complex dan een ontstoppings probleem binnen een bedrijf. Maar ook hierover zijn wij zeer transparant en eerlijk. U weet wat en waarvoor u betaald. Maakt u gerust contact met ons voor al uw vragen en opmerkingen of neemt u een kijkje op onze website voor een verdere uiteenzetting van de prijzen.