Gerlachusbier
Image default
Hobby en vrije tijd

Probeer eens een Tentipi in plaats van een partytent!

Je wil een leuk personeelsfeest of trouwfeest organiseren en je bent op zoek naar een tent. Je wilt het feest namelijk per se buiten houden, maar je weet niet goed wat het weer gaat doen. Je zit met je handen in het haar, want je wilt eigenlijk geen partytent omdat je deze altijd zo sfeerbepalend vindt. Wellicht dat de Tentipi van Nordic Tent Solutions dé oplossing is die je zoekt! Zij bieden verschillende soorten Tentipi-tenten aan, waardoor er vast eentje bij zit die bij jouw feestgelegenheid past!

Sfeervolle en veelzijdige Tentipi-tenten

Nordic Tent Solutions biedt drie verschillende Tentipi-tenten aan: Event-, Classic- en Adventure Nordic tipi’s. Het uiterlijk van de tenten bestaat uit houten palen en canvas en is geïnspireerd door de cultuur van oude nomadische volkeren. De tenten zijn robuust, maar bieden een warme sfeer. De Tentipi-tenten zijn ruim genoeg voor verschillende grootte groepen mensen, helemaal wanneer de tenten aan elkaar gekoppeld worden. Hiervoor worden vaak Event- of Classic Nordic Tipi’s gebruikt. De Adventure Nordic tipi’s kunnen gebruikt worden voor een avontuurlijke kampeertocht en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Mocht je meer een luxepaardje zijn, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor Nordic Glamping. Hierbij krijg je een kant-en-klare tent met een houten vloer, tafelset, houtkachel, olielamp, veldbed, schapenvachten, self-inflating matras en een slaapzak met katoenen binnenzak.

Smaakvolle en unieke Tentipi’s voor elke gelegenheid

Wanneer er gekozen is voor de juiste Tentipi-tent en de juiste maat van de tent, kan er ook gekozen worden om de tent volledig in te laten richten. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak, maar er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat er altijd wel iets tussen zit dat je bevalt. Daarnaast passen alle stijlen wel bij deze tenten, dus er is zo de juiste sfeer gecreëerd. Hopelijk is de Tentipi-tent precies wat je voor je feest zocht!