Gerlachusbier
Image default
Vakantie

Investeren in vastgoed voor een duurzaam resultaat

Wilt u een belegging met een grote zekerheid? Dan is investeren in een vakantiewoning in Spanje, Nederland of Duitsland vast iets voor u. Wanneer u dit doet bij Center Parcs Vastgoed bent u verzekerd van een vaste huuropbrengst. Daarbij heeft u na de aankoop geen extra kosten voor water, elektriciteit, onderhoud, schade en verzekeringen. Dit komt omdat Center Parcs uw vakantiewoning beheert en onderhoud. Hierdoor heeft u helemaal geen zorgen! Wilt u ook investeren in een vakantiewoning? Neem dan snel contact op, ontdek het grote aanbod aan vakantiehuizen en ga voor een duurzame investering.

Investeren in een vakantiewoning in een recreatiepark in Spanje

Steeds meer Belgen en Nederlanders wagen zich op de vastgoedmarkt in Spanje. De huizen zijn hier goedkoop en investeren in vastgoed is altijd een goede beleging. Anderzijds komen hier vaak heel wat onvoorziene kosten bij kijken. Deze kunt u vermijden als u ervoor kiest om te investeren in een vakantiehuisje van CenterParcs Vastgoed. Daarbij investeert u namelijk in een sterk merk, dat uw vakantiewoning beheert en onderhoudt. Op die manier valt er een grote zorg weg. Bovendien ontvangt u om het kwartaal de gegarandeerde huurinkomsten van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen de verschillende vakantieparken? Neem dan snel contact op.

Investeren in vastgoed, terwijl u geniet van de zon

Wanneer u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje of een andere locatie van CenterParcs Vastgoed heeft u twee opties. Enerzijds is het mogelijk om te kiezen voor een vast rendement van vijf procent dat u ieder kwartaal ontvangt. Wanneer u zelf gebruik wenst te maken van de vakantiewoning, kiest u voor een rendabel rendement. Hierbij ontvangt u een rendement van minimaal drie procent en ontvangt u een percentage op de huurinkomsten. Bekijk alvast het online aanbod en kies de vakantiewoning die het beste bij u past. Maak vervolgens een afspraak voor uw investering.