Gerlachusbier
Image default
Vakantie

Waarom u moet investeren in vastgoed

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten investeren in vastgoed. Heeft u uw geld op een spaarrekening staan? Dan weet u ook dat u hier vrij weinig rendement uit haalt. De rente is zo laag op spaarrekeningen of bankrekeningen in het algemeen, dat u vrij weinig ontvangt. U kunt de beurs op gaan, maar dat kan best pittig zijn. U kunt er ook voor kiezen om te investeren in vastgoed. Zo kunt u een vakantiehuis gaan kopen aan de Nederlandse kust of ergens in het buitenland. U kunt er voor kiezen om de zonnige mediterrane zee op te zoeken of lekker dicht bij huis te blijven.

Wat zijn de voordelen van investeren in vastgoed?

In vastgoed investeren heeft verschillende voordelen. Het rendement op uw investering ligt veel hoger dan wanneer u het geld op de bankrekening laat staan. Als u een vakantiehuis aan de Nederlands kust wilt kopen, dan kunt u dit ook doen via Center Parcs Vastgoed. Zij bieden namelijk een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiewoningen aan. Zij garanderen een doorlopende huuropbrengst. U heeft dus, ook op lange termijn, een vast rendement. Bovendien zullen zij u goed begeleiden tijdens het aankoopproces. Dat is natuurlijk ook prettig als u wat minder ervaren bent met het investeren in vastgoed.

Is een vakantiehuis niet heel duur?

Nee, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Center Parcs Vastgoed vindt u vakantiewoningen in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elke portemonnee wel een vakantiehuis te vinden aan de Nederlandse kust. Door de garantie in uitkering, weet u zeker dat u er ook nog wat uithaalt en uw investering terugverdient. Heeft u een recreatiewoning in bezit en wilt u deze verkopen? Dan kunt u dit ook regelen bij Center Parcs Vastgoed. Zij beschikken over een breed netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers.