Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

Gefeliciteerd, bier voor de jarige

Natuurlijk geef je bier wanneer er iets te vieren is. Naast de fijne smaak en de prachtige flessen, kun je met de grote variatie aan smaken altijd uit de voeten. Gefeliciteerd bier is dan ook allang niet meer alleen geschikt voor mannen. Doe ook jarige vrouwen een biertje cadeau! Wat dacht je van een heerlijke Tripel Karmeliet of een Gouden Carolus. Allemaal prachtige en heerlijke bieren waar je wel mee aan kunt komen. Voor minder dan een tientje heb jij al een geweldig gefeliciteerd bier om weg te geven. Er zijn gefeliciteerd bieren voor verschillende gelegenheden met elk hun eigen leuke tekst. Bedank bijvoorbeeld je moeder met de ‘Mama’ van Oedipus. Dat gaat ze wel waarderen!

Maak er een pakket van

Is het de jarige, jubilaris of het andere feestvarken wel waard om meer dan een biertje te geven? Laat dan een prachtig pakket maken. Gefeliciteerd krijgt met dit bier een extra dimensie. In een gefeliciteerd bier pakket zitten twaalf zorgvuldig geselecteerde biertjes. Bijvoorbeeld IPA’s, Blonde bieren of een hele ontdekkingsreis aan bieren van verschillende nationaliteiten. Laat jij je graag verrassen? Kies dan voor het mixpakket.

Eentje voor de jarige, eentje voor jou?

Nu je toch aan het bestellen bent, is het misschien wel leuk om zelf ook eens een nieuw biertje uit te proberen. Doordat de bieren in het assortiment van Mr. Hop goed betaalbaar zijn, kan het geen kwaad om jezelf ook eens te trakteren. Zo heb je keuze uit ruim duizend bieren van verschillende brouwerijen, nationaliteiten en voor verschillende seizoenen. Benieuwd naar het assortiment? Neem dan vooral even contact op of kom eens een kijkje nemen in de winkel in Venray. Hier kunnen de specialisten je alles vertellen over het aanbod en de kenmerken van de bieren. Proost!

https://www.misterhop.com/