Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

Uw autorit verfijnen door drie handige gadgets

Over het algemeen rijd de normale Nederlandse automobilist een lange afstand. Om preciezer te zijn, zo ongeveer 13.000 kilometer per jaar volgens het centrale bureau van statistiek. Door deze autoritten is de kans op een vervelende rit steeds groter. Bijvoorbeeld door een lege accu of door niet voldoende zicht met het achteruitrijden. Gelukkig is er tot heden dag een enorm aanbod aan gadgets die uw rijervaring prettiger maken. Waardoor jij de volgende morgen goed op uw bestemming aan kan aankomen.

Achteruitrijcamera

Ten eerste is het aanschaffen van een achteruitrijcamera set een enorme aanrader. Hiermee wordt uw achteruitzicht vergroot, waardoor er minder ongelukken voorvallen. Vooral bij grotere voertuigen is het er lastig om achteruit te rijden. Tegenwoordig zitten in de meeste moderne grote vervoerswagens wel een achteruitrijcamera. Heeft u dit niet? Bestel dan bijvoorbeeld een draadloze achteruitrijcamera. Deze zijn makkelijk en snel te installeren, waardoor u niet met kabeltjes hoeft te zitten.

Smartphonehouder

U hoort het steeds vaker in het nieuws. Ongevallen door een bestuurder die aan het bellen is. Nog steeds bellen veel mensen als ze autorijden en dat is natuurlijk strafbaar. Heeft u veel telefoontjes op een dag of heeft u geen navigatie? Gebruik dan een smartphonehouder. De meeste houders zijn makkelijk te gebruiker door het te plakken met een zuignap het autoscherm. Daarnaast zit het, als je het goed plaatst, niet in je zicht en verklein je de kans voor ongelukken.

Dashboardcamera

Heeft u wel eens een ongeluk gehad, maar niet kunnen bewijzen dat het niet aan u ligt? Dan is een dashboardcamera de perfecte oplossing. Hiermee record u uw vooruitzicht waardoor een ongeluk op tape staat. Hierdoor kan je bij de politie of zelfs bij de rechter aantonen dat de schuld niet bij uw ligt, maar bij de andere partij. Dit is ook vooral handig bij verzekeringspartijen waarbij je makkelijker aan je verzekeringsgeld komt.

https://www.vanzwitserland.nl/