Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

De essentie van codering

Lopend door de supermarkt ontdek je dat ieder product voorzien is van een etiket met een unieke productcode. Nadat je alle producten in je mandje hebt gestopt, scan je alle barcodes op de artikelen om vervolgens de totaalprijs te kunnen bekijken en af te rekenen. Barcodes komen voor de consument echter niet alleen van pas bij het snel afrekenen van producten in de supermarkt, maar ook nu we massaal pakketjes thuis laten bezorgen en retourneren, zien we steeds vaker barcodes voorbijkomen. De barcode wordt door de pakketbezorger en -ontvanger namelijk gescand, zodat er direct achterhaald kan worden waar het pakket op dat moment is en of het afgeleverd is of nog niet. Kortom, codering leidt tot optimale traceerbaarheid, waar KBA-Metronic alles vanaf weet.

Print-and-Apply techniek van KBA-Metronic

KBA-Metronic is specialist op het gebied van codering door de jarenlange ervaring met het toepassen en ontwikkelen van codes. Codes voor productartikelen moeten voldoen aan de Europese wetgeving voor codering, waardoor er strenge eisen gehanteerd worden voor de ontwikkeling van codes. KBA-Metronic houdt zich om die reden bezig met diverse codes en weet op verschillende manieren te coderen. Het coderen van voedingsmiddelen kan namelijk niet op eenzelfde manier geschieden als het coderen van kartonnen pakketten met de dozenprinter. Eén van de methoden die KBA-Metronic toepast is de print en apply techniek, waarbij een reeks verpakkingen voorzien wordt van een code. Deze manier van een barcode printen is nauwkeuring en gebeurt zorgvuldig om de producten te kunnen traceren.

Contact opnemen met KBA-Metronic?

Wil jij graag meer weten over de manieren van codering van KBA-Metronic of ben je op zoek naar een professionele codeerder om een unieke code te laten ontwikkelen voor jouw onderneming? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website van KBA-Metronic door te klikken op de onderstaande link en meer informatie te ontvangen over de diensten.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/