Gerlachusbier
Image default
Recreation / Food

Repromat had de ideale producten voor ons bedrijf

Ik heb bij Repromat verschillende producten gekocht en wat ben ik daar blij mee. Het zijn allerlei soorten machines voor het printen en scannen van bepaalde documenten. Als beginnend ondernemer had ik nog helemaal niet van zulke machines aangeschaft omdat ze zo duur waren bij elke winkel. Totdat ik bij Repromat terecht kwam en meteen een paar kon kopen voor een goede prijs.

Het aanbod van Repromat

Toen ik op de website van Repromat kwam, ging er een hele wereld voor mij open. Wat ze allemaal ter beschikking hadden qua machines en apparatuur maakte mij heel blij. Ik zag geweldige machines die mijn bedrijf zo goed kon helpen. Maar ik zag ook zoveel dingen dat ik niet meer goed wist welke producten het beste waren voor mijn bedrijf. Daarom besloot ik daar heen te gaan. Ze hebben daar een showroom waar sommige machines staan die ik kon testen. Daar werd ik ook vriendelijk begroet en er werd gevraagd of ik een kopje koffie of thee wilden. Ze vroegen ook waarom ik bij hun was en ik legde mijn situatie uit. De medewerker begreep mij volledig en liet een paar machines zien die volgens hem geschikt leken voor mijn bedrijf. Met vele machines was ik het er mee eens en ik had het gevoel dat hij mij helemaal snapte.

Mijn aanwinst voor het bedrijf

Nadat we alles hadden getest en gezien, gingen we naar een kantoortje om meer details te bespreken. Ik wist meteen welke machines ik graag wilde aanschaffen voor mijn bedrijf en zei deze tegen de medewerker. HIj schreef ze op en we konden elkaar de hand schudden. Nu ik eenmaal de apparatuur in het pand heb staan ben ik blij met mijn keuze. Het luisteren naar het advies van de medewerker heeft mij geholpen om de goede keuze te maken. Als ik vaker zulke dingen heb, kom ik zeker terug bij Repromat.

Contact

Meer weten over het assortiment en de service die zij aan u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van Repromat via www.repromat.nl voor meer informatie.