Gerlachusbier
Image default
Mode en Kleding

Het belang van meerdere bh’s

Het belang van meerdere bh’s

 

Iedere vrouw herkent zich wel in het feit dat ze vaak één lievelings beha hebben. Toch is het goed er wel meerdere te hebben. Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen, dat een bh vies wordt of stuk gaat. Wanneer je er dan maar eentje hebt, dan is dat natuurlijk niet heel praktisch. Omdat we heel goed snappen dat het best lastig kan zijn om ineens een nieuwe bh aan te moeten schaffen terwijl deze welke je nu hebt nog goed is, hebben we een aantal tips voor je, waardoor het voor jezelf niet alleen nu, maar ook vooral in de toekomst makkelijker wordt om een nieuwe of extra bh aan te schaffen.

 

Neem je oude bh mee

 

Het klinkt misschien ontzettend gek, maar wanneer jij een bh hebt, die je ontzettend fijn vindt zitten, dan is dat natuurlijk de perfecte manier om te laten zien waar je naar op zoek bent. Zorg er daarom dus voor, dat je nooit je oude bh weggooit, vooral niet wanneer je het altijd een uitdaging vindt om een andere te vinden. Het is namelijk logisch dat je niet direct weet wat je wilt. De kans dat je namelijk al geruime tijd niet hebt hoeven kijken naar een nieuwe bh is natuurlijk vrij groot. Het enige nadeel is, is dat het vaak altijd op een ongelegen moment komt. Daarom better safe than sorry en zorg ervoor dat je gewoon een stuk of twee, drie bh’s in je kast hebt liggen. Je zit er namelijk niet op te wachten, dat vlak voordat jij wilt vertrekken naar je werk of een feestje er één van je bandje knapt.

 

Kies eens voor iets anders

 

Vooral wanneer je valt in de categorie bh grote maten, is de keuze al niet heel groot. Toch zijn er wel manieren om eens wat anders te proberen in plaats van iedere keer hetzelfde. Zo kun je bijvoorbeeld eens een keer gaan voor een maximizer bh. Dit is een bh wat vergelijkbaar is met een push up bh. Dit zorgt er niet alleen voor dat je borsten wat hoger in je bh zitten, maar ook tevens extra ondersteuning krijgen door de dikkere cups die in je bh zitten. Door eens iets anders te proberen, kun je eenvoudig voelen of het iets voor je is. We zien namelijk vaak, dat mensen vaak vasthouden aan oude gewoontes, maar wanneer ze het eenmaal hebben geprobeerd vaak toch wel overtuigd zijn dat het een prima optie is.