Gerlachusbier
Image default
Mode en Kleding

Wat is belangrijk bij laarzen?

Heren – als het kouder wordt, kun je voor een probleem komen te staan. Je geklede schoenen geven je niet de steun of grip die je nodig hebt, maar je bent nog niet bereid om stijl uit het raam te gooien en die praktische maar lelijke laarzen aan te trekken.

Er is een oplossing voor deze hachelijke situatie: een paar stijlvolle, praktische en duurzame geklede laarzen die niet alleen bestand zijn tegen het koudere weer, maar ook werken om je garderobe te verfraaien.

In feite – de beste heren geklede laarzen kunnen een anders saaie outfit een vleugje stijl geven, zodat je er stoer en toch verfijnd uitziet.

En laarzen zijn niet alleen beperkt tot de winter; de juiste laarzen kunnen ook een casual herfst- of lenteoutfit aankleden en ze zijn een geweldig gespreksonderwerp omdat niet genoeg mannen ze dragen.

Wat zijn de duurzaamste laarzen?
Stoffen als suède en canvas zijn gewoon niet geschikt voor de beproevingen van het onvoorspelbare weer – vermijd deze ten koste van alles bij het kopen van een paar duurzame herenlaarzen. In plaats daarvan – kies voor leer.

Gewoonlijk wordt leer van runderhuid gemaakt, en een goede snit leer heeft de kracht en de duurzaamheid om tegen regen, wind en sneeuw bestand te zijn. Leer is ook 100% waterdicht – als het goed verzorgd en onderhouden wordt.

Om je Bergstein laarzen goed te houden hoef je maar een paar eenvoudige dingen te doen. Zorg dat je ze regelmatig poetst, verzorg ze elke week met een leerconditioner en zorg dat je ze afdroogt als ze nat worden. Waterdicht makende spray is ook een goed idee om dat leer er langer mooi uit te laten zien.

Als je laarzen nat worden, prop ze dan vol met krantenpapier. Dit helpt ze uitdrogen, vermindert de geur en voorkomt dat de laars vervormt als hij droogt.
Samenvattend – leer is zowat het beste materiaal voor duurzaamheid en is een essentiële keuze voor elke man die een paar slijtvaste laarzen wil.