Gerlachusbier
Image default
Bedrijven

De efficiëntie van uw elektrische systemen verhogen voor een groener huis

Elektriciteit is essentieel in de wereld van vandaag, maar verspillen is dat niet. Mensen moeten actie ondernemen voor een groener huis en een schonere planeet. U kunt beginnen door na te denken over uw elektrische systeem en te bepalen welke delen van uw huis kunnen worden aangepast, gewijzigd of geëlimineerd om stroom te besparen en het energieverbruik te verminderen. Om deze te identificeren heeft u hulp nodig van een elektricien uit Schiedam. Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben. Door simpelweg over te schakelen van gloeilampen van 60 watt naar compacte fluorescentielampen (ook wel CFL’s genoemd) kunt u uw energieverbruik aanzienlijk verminderen. Naast de verlichting kun je ook het een en ander veranderen in je huis. Lees meer over wat u kunt doen om een ​​groener huis te realiseren.

Revisie van apparaten

Andere krachtpatsers in uw huis zijn de koelkast, vriezer, vaatwasser en wasmachines. Deze grotere componenten van het elektrische systeem van uw huis kunnen ook worden geüpgraded naar nieuwe energiezuinige modellen, wat resulteert in geld- en energiebesparingen. Aardgasdrogers zijn een uitstekende keuze om het energieverbruik te verminderen met behoud van gemak en snelheid. De kleding droog ophangen is nog beter, maar tijdens de koudere wintermaanden is dat niet altijd mogelijk. De koelkast en vriezer zijn ook grote boosdoeners in de race tegen stroomverspilling. Deze apparaten werken de klok rond onvermoeibaar en kosten u geld. Om die energierekening laag te houden en het voedsel koel te houden, moet u ervoor zorgen dat de koelkast een Energy Star-classificatie heeft.

Programmeerbare thermostaat installeren

Een andere belangrijke verspilling van energie is klimaatbeheersing, die eenvoudig kan worden geregeld door een programmeerbare thermostaat te installeren. Met deze kleine gadget werkt uw oven beter in de winter (warmer overdag en koeler ’s nachts. Met variabele temperaturen afhankelijk van wie er op dat moment in huis is), en uw airconditioner zorgt voor comfortabelere temperaturen in de zomer (koel wanneer nodig gedurende de dag met rust terwijl het huis leeg is). Veel lokale energiebedrijven bieden incentives en betalen mogelijk zelfs voor het installeren van een programmeerbare thermostaat. Deze kleine wijziging zal een aanzienlijk verschil maken in uw energierekening en de algehele milieuvriendelijkheid van uw huis. Met een paar simpele veranderingen kun je je huis transformeren van een stroomslurper in een groene hub van efficiëntie. Met slechts een paar instellingen kunnen programmeerbare thermostaten uw huis comfortabeler en milieuvriendelijker maken. Door een energiezuinig huis en een energiezuinige levensstijl te hebben, kunt u een betere rentmeester van onze planeet zijn en tegelijkertijd geld besparen op uw energierekening.