Gerlachusbier
Image default
Bedrijven

Duurzame werkplaatsverlichting

Wat voor soort verlichting heeft u op uw werkplaats? Lange tijd waren TL-buizen de standaard als het ging om werkplaatsverlichting. Tegenwoordig zijn er gelukkig betere opties, die voordeliger zijn en minder belastend voor het milieu. LED lampen zijn hiervan een mooi voorbeeld. Met LED verlichting kunt u alle kanten op. Het is er in vele soorten en maten, het is energiezuinig en gaat lang mee. LED Design Holland heeft zich daarom gespecialiseerd in dit soort verlichting. Bij ons kunt u terecht voor LED verlichting op diverse werkplekken, van loodsen en magazijnen tot restaurantkeukens en showrooms.

LED industrie verlichting

Verlichting in de industrie moet aan een aantal belangrijk eisen voldoen. Het moet natuurlijk voldoende verlichting bieden op de juiste plekken, maar het moet ook veilig zijn en tegen een stootje kunnen. LED Design Holland heeft verschillende soorten LED industrie verlichting die bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals water, stof en hitte. We hebben lampen die op grote hoogte uw loods verlichten, maar ook lampen die de producten in uw showroom optimaal tot zijn recht laten komen. Voor elke situatie bieden we de perfecte oplossing.

LED Design Holland levert maatwerk

Elke ruimte heeft is anders en moet daarom ook op een andere manier worden verlicht. Het is belangrijk dat er geen donkere hoeken zijn en dat alles op de werkvloer goed zichtbaar is. Daarom maken we bij LED Design Holland altijd eerst een lichtplan op maat. Hiervoor komen we graag bij u langs, zodat we met eigen ogen kunnen zien hoe de situatie is. Is alles rond, dan komen we persoonlijk de verlichting installeren, ook op grotere hoogten. Uiteraard nemen we hierbij alle veiligheidsmaatregelen in acht. Heeft u interesse in LED verlichting op de werkvloer? Neem dan direct contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. We gaan graag voor u aan de slag.

https://www.leddesignholland.nl