Gerlachusbier
Image default
Horeca

Trouwen op de mooiste bruiloft locatie van Twente

Gaat u binnenkort trouwen en bent u daarom op zoek naar de mooiste bruiloft locatie van Twente? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Ons restaurant wordt speciaal voor uw bruiloft omgetoverd tot een waar paleis. Wij zullen er voor zorgen dat uw trouwdag onvergetelijk wordt. Hierbij zullen wij er uiteraard ook voor zorgen dat er genoeg drankjes en hapjes geserveerd worden tijdens deze bijzondere dag. Onze bruiloft locatie in Twente biedt alles onder één dak. Lees snel verder en kom erachter wat wij allemaal in petto hebben.

Alles in één bij onze bruiloft locatie in Twente

Ons restaurant is niet alleen een feestlocatie. Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn, mag de plechtigheid ook plaatsvinden op onze bruiloft locatie in Twente! Hierdoor hoeft u tijdens uw trouwdag niet te haasten naar een andere locatie. Uiteraard zal er ‘s avonds een diner geserveerd worden uit eigen keuken. Daarna kan het feest zich voortzetten op dansvloer! Alles zal soepel verlopen omdat u zich niet per se aan een tijdschema hoeft te houden. Hierdoor kunt u extra genieten van deze belangrijke dag, dat is waar een bruiloft namelijk echt om draait!

De mogelijkheden bij onze bruiloft locatie in Twente

De mogelijkheden bij onze bruiloft locatie in Twente zijn oneindig. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te trouwen in een thema! Vertel ons welk thema u graag zou willen hebben voor uw bruiloft… en wij organiseren het! Alles waarvan jullie samen dromen, kunnen wij realiseren. Wilt u graag in de buitenlucht trouwen? Dat is zeker geen probleem bij onze bruiloft locatie in Twente. Ook is er een mogelijkheid om foodtrucks neer te zetten. U kunt samen met uw gasten genieten van de beste gerechten die geheel bij uw bruiloft passen.