Gerlachusbier
Image default
Sport

Heel uw lichaam met een therapeutische aanraking

Bent u op zoek naar een holistische massage in Haarlem? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Met een holistische massage voelt u uw hele lichaam van stress, geblokkeerde of opgekropte energie en andere factoren die uw lichaam zwaar kunnen laten voelen. Een holistische massage in Haarlem is een prima manier om hiervan los te komen om zo meer te genieten van uw leven. Een holistische massage in Haarlem is er voor u en uw naasten en probeert de liefde in uw lichaam te activeren met een aanraking voor uw geest, uw lichaam en alles wat daartussen zit.

Een veelzijdigheid aan technieken, bronnen en genezingen

Een holistische massage in Haarlem is een voortvloeisel vanuit een behoefte, een behoefte om mensen te helen. Daarnaast is deze opgebouwd uit veel verschillende soorten kennis. Holistisch betekent in feite dat het een geneeskunde betreft die niet alleen kijkt naar de klacht of symptomen maar naar het grotere plaatje. Waar heeft u nog meer last van, of juist geen last van en hoe past dit binnen uw plaatje? Onze holistische massage in Haarlem is gebaseerd op kennis van onder andere Qi Gong, Traditional Chinese Medicine, Dr Sebi, fysiotherapie en shamanisme. Deze elementen dragen allemaal hun steentje bij.

Voor iedereen

Omdat wij vinden dat iedereen geheeld moet worden omdat iedereen een wond met zich meedraagt proberen we onze prijzen voor de holistische massage in Haarlem laag te houden. Onze holistische massage in Haarlem is voor iedereen toegankelijk en onze prijzen en tarieven moeten dat weerspiegelen. Twijfelt u vooral niet om vragen te stellen want een vraag is als een pijl die een gebied afbakent en verkent zodat u deze kan bereiken. Onze holistische massage in Haarlem is er voor iedereen dat vinden wij erg belangrijk!