Gerlachusbier
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten vergadertafels

In een kantoor horen natuurlijk vergadertafels. Deze tafels moeten groot zijn, zodat er veel mensen aan kunnen zitten. Vergadertafels zijn er in veel verschillende materialen en formaten, dus een keuze maken kan lastig zijn. Ben je op zoek naar een vergadertafel? Dan kun je het beste eerst de mogelijkheden bekijken. Zo weet je zeker dat je een tafel kiest die het beste bij jouw kantoor past. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten vergadertafels? Lees dan verder en kom erachter!

 

Vergadertafel om aan te staan

Vitaliteit op de werkvloer wordt steeds belangrijker en dat is niet voor niets. Fitte medewerkers zijn namelijk productiever en minder vaak afwezig. Om jouw medewerkers fit te houden, kun je staand gaan vergaderen. De eerste keren zal het misschien onwennig aanvoelen. Maar veel mensen worden er creatiever en productiever van. Met een hoge tafel kun je jouw medewerkers uitdagen om in het vervolg staand te vergaderen.  

 

Ovale vergadertafel

Tijdens een vergadering vinden veel mensen het prettig om iedereen aan te kunnen kijken. Wanneer iedereen plaats neemt achter een rechthoekige tafel, kan een deel van het gezelschap elkaar niet aankijken. Als je kiest voor een ronde of ovale vergadertafel, kan iedereen elkaar zien. Een ander voordeel aan een ovale tafel, is dat er geen tafelpoten aan de zijkanten zitten. Op die manier zit niemand tegen een tafelpoot aan tijdens de vergadering. 

 

Daag jezelf en het personeel uit!

Nu je weet wat de verschillende soorten vergadertafels zijn, kun je bedenken wat jij het fijnste vindt. Daag jij jezelf en de medewerkers uit om staand te gaan vergaderen? Of speel je op safe en kies je voor een ovale vergadertafel. Het is belangrijk om een tafel aan te schaffen die past bij de stijl van jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op de website van Multiratio en ontdek het assortiment aan kantoortafels

https://www.multiratio.nl/