Gerlachusbier
Image default
Aanbiedingen

Zwembad inbouwen

Een zwembad is een super mooie toevoeging aan je huis. Met Amarque kunt u verschillende opties voor een zwembad inbouwen overwegen. Wij doen in ieder geval ons best om uw wensen compleet werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder leest u meer over inbouwenzwembaden.

Overwegingen zwembad inbouwen

Voordat u een zwembad laat inbouwen zijn er enkele overwegingen om te maken. Allereerst moet u de locatie van het zwembad zorgvuldig kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan externe factoren. Zo heeft de zon invloed op de watertemperatuur. Ook is het slim om de toegankelijkheid van het huis in gedachten te houden. Het is prettig als het zwembad eenvoudig te bereiken is. Ook heeft de beschikbare ruimte invloed op uw overwegingen.

Minimale eisen inbouwzwembad

Wij begrijpen alle overwegingen en helpen u graag. Zo wordt uw wens werkelijkheid. Het is in ieder geval belangrijk dat er geen boomwortels, ondergrondse leidingen of kabels in de buurt zijn van uw toekomstige zwembad. Deze kunnen namelijk het graafproces bemoeilijken. Daarnaast is het belangrijk om te voldoen aan eventuele lokale bouwvoorschriften en vergunningen te verkrijgen indien nodig.

Type inbouwzwembad

Het type zwembad dat je wilt inbouwen, is een andere beslissende factor. Er zijn verschillende opties, waaronder betonnen zwembaden. Ook afmetingen en diepte zijn belangrijke overwegingen bij het plannen van uw zwembad. Bedenk hoe u het zwembad zult gebruiken: voor ontspanning, sport of entertainment. Het is slim om de afmetingen hierop aan te passen. Overweeg ook de dieptezones; een ondieper gedeelte voor kinderen en een dieper gedeelte voor volwassenen kunnen het gebruik optimaliseren. Wij denken graag met u mee.

Zwembad onderhouden

Het onderhouden van een zwembad vereist regelmatige zorg en aandacht. Gelukkig krijgt u daar ontspanning voor terug. Het is belangrijk om regelmatig de waterchemie te testen en de pH-waarde te balanceren. Ook helpt het om chloor toe te voegen en om bacteriën te bestrijden. Reinig af en toe het filtersystemen om een efficiënte watercirculatie te behouden. In de winter zullen bladeren en ander vuil verwijderd moeten worden.Een grote schoonmaak en het controleren van apparatuur zorgt voor een schoon, veilig en aangenaam zwembad. En dan kan u optimaal genieten!

Zwembad inbouwen met Amarque

Amarque is de specialist op het gebied van zwembaden, waaronder ingebouwde zwembaden. Wilt u meer informatie over een zwembad inbouwen of over andere mogelijkheden? Wij vertellen u natuurlijk graag meer over de opties van Amarque!

Amarque maakt uw droomzwembad de realiteit

Amarque geeft vorm aan water. Wij ontwerpen en realiseren uw droom als het gaat om een zwembad in de tuin of binnenshuis. U geeft uw wensen aan en wij maken een plan op maat. We komen ook bij u thuis om te kijken wat realistisch is en u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie over zwembadbouw of over zwembad toebehoren? Neem dan contact met ons op via 0348-75 22 55 of info@amarque.nl. We staan u graag te woord!

https://www.amarque.nl/