Gerlachusbier
Image default
Winkelen

Zwitserse Tissot horloges zijn van absolute wereldklasse

Klokken en horloges uit Zwitserland staan er in het algemeen om bekend dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat ze uiterst exact de tijd aangeven. Tissot horloges sluiten wat dat betreft perfect aan op deze typisch Zwitserse criteria. De eerste horloges van dit merk werden al in het jaar 1853 vervaardigd. Sindsdien zijn vele er honderdduizenden exemplaren over de toonbank gegaan en heeft het horlogemerk een status van wereldklasse verworven. In tegenstelling tot de beginperiode van het merk is het productieproces weliswaar enigszins gemoderniseerd. Desondanks wordt er ook vandaag de dag nog extra veel zorg en handenarbeid aan elk vervaardigde horloge van Tissot besteed, waardoor de kwaliteit ervan oprecht gewaarborgd wordt.

Ruime keuze uit hoogwaardige herenhorloges

Het grootste deel van de collectie Tissot horloges is gericht op heren. Zij hebben keuze uit ruim 400 verschillende varianten, met wijzerplaten die onder meer zwart, wit blauw of goud als kleur hebben. Ongeacht welke van deze 400 uiteindelijk om je pols belandt, je kunt er in alle gevallen vanuit gaan dat je in het bezit bent gekomen van een degelijk uurwerk dat niet bij het minste of geringste ongelukje al kapot gaat. Deze kwaliteitshorloges zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze alleen maar tijdens speciale gelegenheden te dragen. Ongeacht de gelegenheid kom je met een horloge van Tisso sowieso altijd goed voor de dag.

Tissot horloges voor dames

Tissot staat voornamelijk bekend als een herenmerk, maar dat betekent niet dat er helemaal geen horloges van Tissot voor dames zouden zijn. Sterker nog, vrouwelijke Tissot-fans hebben keuze uit vele tientallen verschillende fraaie modellen die aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen als de herenhorloges van dit merk. Combineer je deze hoge kwaliteit met de elegantie die elk dameshorloge van Tissot uitstraalt, dan begrijp je dat je over een polsjuweel van wereldklasse beschikt als je voor Tissot kiest.