Gerlachusbier
Image default
Alarmsysteem

Beveilig je pand met de alarminstallatie in Eindhoven

Een werkende alarminstallatie in Eindhoven is zeker geen overbodige luxe, want wist je dat binnen een tijdsbestek van maar liefst tien minuten al iemand in je woning aanwezig kan zijn? In een dag wordt er in Nederland meer dan honderd keer ingebroken.  Het aantal is enorm en om dit te voorkomen kan je gebruik maken van de alarminstallatie in Eindhoven. Een inbreker heeft maar een halve minuut nodig om ergens binnen te komen en ongeveer vijf minuten om alles leeg te ruimen. Wanneer de inbreker ongestoord zijn gang kan gaan kan het zomaar zijn dat alles wordt meegenomen.  Zeker wanneer je een woning of een pand hebt in een stad is de kans groter dat er wordt ingebroken en dat wil je natuurlijk voorkomen. 

Inbrekers

Met de alarminstallatie in Eindhoven bescherm je jezelf tegen de inbrekers. Het is niet per se een aanschaf dat goedkoop is, maar het is zeker de investering waard, Bedenk je eens hoeveel het kost als al je dierbare spullen worden gestolen n misschien zitten er wel spullen tussen die een emotionele waarde hebben en onvervangbaar zijn. Het voordeel van een alarminstallatie in Eindhoven is dat het een eenmalige investering is en je hier heel lang profijt van hebt. Het geeft je niet alleen maar het gevoel dat er niks gestolen kan worden, maar daarnaast voel je je door de alarminstallatie in Eindhoven ook zelf een stuk veiliger. 

Centrale

Doordat de alarminstallatie in Eindhoven is gekoppeld aan een algemene centrale waardoor het direct wordt gemeld zodra er alarm wordt geslagen. Het systeem gaat af wanneer er iemand de deur open doet of wanneer er beweging is in het huis waar de signalen onzichtbaar zijn. Door middel van een kaartje en stickers kan je de inbrekers wel al waarschuwen dat er een alarminstallatie in Eindhoven is. Hierdoor zullen zij afgeschrikt zijn en minder snel de keuze maken om in te breken.