Gerlachusbier
Image default
Auto's en Motoren

Een dashcam voor en achter uw auto? Dat is wel zo slim!

Dashcams zijn vandaag de dag in moderne auto’s niet meer weg te denken. De ontwikkelingen zijn in de afgelopen jaren steeds verder gegaan. Tegenwoordig is de norm niet meer om slechts één dashcam voor de voorzijde te gebruiken, maar een dubbele dashcam voor en achter. Een duale dashcam voor en achter gebruiken heeft veel moois te bieden, waar u als automobilist van profiteert. 

 

Wat dat allemaal is? Meer dan u denkt ik elk geval!

 

Opnames maken voor en achter uw auto

Het meest interessante aan dashcams voor en achter, oftewel dual dashcams, is dat ze alles filmen wat er rond uw auto gebeurt. Niets blijft er meer buiten beeld. Met name bij blikschade of ongevallen op de weg is dit ideaal: u heeft altijd scherpe beelden van zowel de voorkant als achterkant van uw auto. Dus mocht er iets gebeuren op de weg, of in parkeerstand, dan heeft u altijd beeldmateriaal.

Fijn aan de hedendaagse dashcam voor en achter is voort dat deze dashcam volledig digitaal bediend kunnen worden. U kunt de beelden die gemaakt worden ook op afstand live bekijken en/of opslaan. 

Daarbij is een vrij moderne ontwikkeling de bewegingsmelder die in de dashcam voor en achter is ingebouwd. Tikt iemand uw wagen aan als u er niet in zit, dan begint de camera direct te filmen. Mocht u uw verzekeraar moeten overtuigen van uw gelijk, dan heeft u met de beelden een onomstotelijk bewijs in handen voor uw relaas.

 

Een dashcam is binnen no-time besteld

 

Een dashcam is geen lastig product om in de auto te gebruiken. Nieuwe speakers moeten geïnstalleerd worden, draden moet u vervangen, maar een dashcam is zo gekoppeld. Wilt u vandaag een dashcam aanschaffen? Dan is deze zeer snel te gebruiken.

Natuurlijk kan de dashcam ook worden ingebouwd zodat deze netjes wordt weggewerkt in uw auto. In dat geval kunt u altijd vragen om inbouwservice van de dashcam dealer.