Gerlachusbier
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool in Amsterdam nodig? Bel Caland

Het halen van je rijbewijs is natuurlijk ontzettend leuk, het is namelijk een grote stap naar meer vrijheid. Wanneer je auto kunt rijden ben je niet meer afhankelijk van iemand anders of het openbaar vervoer. Wanneer je in Amsterdam woont en op zoek bent naar een rijschool is Rijschool Caland misschien wel iets voor jou. Zij zijn namelijk een van de betere rijscholen van Nederland, dit komt doordat zij ook als een van de weinige lesgeven volgens de RIS opleiding. De RIS opleiding is samengesteld door het CBR, in deze opleiding wordt je het best opgeleid om uiteindelijk zelfstandig te kunnen rijden. De instructeurs van Rijschool Caland zijn ook speciaal opgeleid om rijles te geven volgens RIS. 

Alles in één

Het grote voordeel van Rijschool Caland is dat hier alles kan krijgen wat betreft een rijbewijs, het is namelijk ook mogelijk om een theoriecursus te volgen. Een theoriecursus is erg handig voor het behalen van het theorie examen, het wordt namelijk gezien als de beste voorbereiding. Tijdens de cursus wordt alle informatie grondig met je doorgenomen, deze cursus is ook op de dag van het examen. Doordat alles op een dag is blijft alle informatie vers en kun je het dus ook makkelijk terughalen. Het slagingspercentage van het theorie examen ligt het hoogst wanneer hier een theoriecursus aan vooraf is gegaan. 

Het beste pakket voor jou

Bij Caland worden verschillende pakketten aangeboden tegen scherpe prijzen, voor iedereen zit er wel een pakket tussen. Niet iedereen is hetzelfde en leert iedereen niet even snel, het kan dus zo zijn dat iemand meer lesuren nodig heeft en dus ook een groter pakket. Wanneer je niet zeker weet welk pakket je nodig hebt kun je altijd bellen of een proefles nemen, aan de hand van deze les wordt een inschatting gemaakt hoeveel lessen je nodig hebt.