Gerlachusbier
Image default
Banen en opleidingen

Administratief medewerker Logistiek

Administratief medewerker Logistiek

HEIJEN 40 uur,
5 dagen per week LBO, MAVO, VMBO

Heb jij ervaring met transportdocumenten? lijkt het je leuk om je administratieve werkervaring overigens te evalueren te een figuurlijk logistieke lijf? lees dan snel overigens!

In deze fulltime baan zorg je voor het administratief verwerkt van de trucks. Hierbij ben jij toerekeningsvatbaar voor de bescheiden die nodig zijn voor het verzenden van de uitgaande goederen. Je controleert de transporttijden en de chauffeursgegevens en zorgt er voor dat de transporten aan de juiste docks word toegewezen. Ook ben jij degene die in contact staat met de bestuurders en de laders.

Wie jij bent?

Je hebt het knobbel om te multitasken! En je spreekt in ieder geval vliedend engels! Daarnaast bent je praktisch ingesteld, stressbestendig en ben je nauwkeurig. je kunt werken met excel én heb je al enige cognitie van transportdocumenten.

Goed om te weten

Je start vanaf augustus 2020 bij een volwassene internationale logistieke dienstverlener je gaat voor minimaal 5 maanden fulltime met de slag met kans op verlenging! Je werkt van maandag tot en met vrijdag in 2 ploegen tussen 06. 00 en 24. 00 uur. werken in de logistiek is vreselijk dynamisch, iedere dag is anders!

Sta jij te popelen om te beginnen? solliciteer onmiddellijk via de sollicitatiebutton of stuurwiel ons een mail met jouw cv en een korte motivatie. Heb je nog vragen? dan mag je ons natuurlijk mailen of opbellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-voor.html