Gerlachusbier
Image default
Banen en opleidingen

Medisch assistent ARBO

Verpleegkundige arbo

Voor een arbodienst zoeken wij hbo verpleger die wensen werken hierbinnen de arbo.

Functieomschrijving

De arbodienstverlening is voor veel verpleegkundigen nog niet vertrouwd, en dit ondertussen er in deze branche voor verpleegkundigen veel uitdagingen liggen. Wil jij je medische weten benutten in een fysiek minder belastende baan? Wil jij een zieke medewerker ( en zijn werkgever ) informeren en adviseren over de weg naar reparatie en re-integratie? Durf jij beslissingen te nuttigen die op weerstand kunnen stuiten?
Een arboverpleegkundige heeft veel uiteenlopende taken en werkt in een setting waarbij hij of zij te lepelen krijgt met zeer verschillende soorten cliënten met uitlopende ziektebeelden en achtergronden.
De verpleger arbo begeeft zich op het speelveld van ziekte in banden tot arbeid en begeleidt cliënten waar denkbaar achterspeler naar de werkplek.
Hij of zij is overigens aansprakelijk voor :
het voeren van spreekuren waarin de ( tijdelijke ) arbeidsbeperking wordt vastgesteld ;
het voeren van preventieve spreekuren in geval van dreigende uitval ;
het geven van adviezen over de inzet van interventies ;
het geven van inhoudelijke medische adviezen ;
het opstellen van een arbeidsopbouwschema in werkhervatting;
het adviseren van leidinggevende en beheer in een lichaam omtrent ziekteverzuim.
Daarnaast kan de verpleger ook inzet wordt voor aanstellingskeuringen en preventief medicinaal verpleger werkt bijeen met de bedrijfsarts. Je werkt in een commerciële setting waarbij kantooruren gehanteerd wordt en werkt in een team van bevlogen professionals

Functie-eisen

voor deze functie zijn wij op zoek naar hbo verpleegkundigen die werkelijk kunnen denken en adviseren. Goede communicatieve vaardigheden zijn dus van belang. De juiste kandidaat wordt door onze opdrachtgever uitstekend ingewerkt en wegwijs geschapen in de arbodienstverlening. Daarnaast dient de verpleger tenminste 24 uur per week vacant te zijn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote pragmatische arbodienst die plattelands opereert. Bedrijfscultuur korte regime en een directe comminicatie kenmerken deze anatomie, onze opdrachtgever is een werkgever die staat voor zijn mensen en deze als proffesionals benaderd.

Arbeidsvoorwaarden

Het wedde is natuurlijk onzelfstandig van de ervaring die de verpleger met zich mee brengt. Het wedde komt ruwweg overeen met schelp 45 / 50 van de fwg.

https://www.vindazo.nl/keywords/medisch-assistent.html