Gerlachusbier
Image default
Eten en drinken

Nieuwe trend: online een bierpakket bestellen

Wil je een bierliefhebber verrassen met een leuk cadeau? Of ben je zelf iemand die graag nieuwe bieren ontdekt? Dan is een bierpakket de perfecte keuze. Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die online bierpakketten aanbieden, zoals Hops in a Box. Je bestelt eenvoudig online, en alles wordt aan huis geleverd. Zeker het proberen waard!

Het ideale geschenk voor vele gelegenheden

Een bierpakket kopen kan voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, pensioenfeestje, vaderdag, kerstcadeau, housewarming… of simpelweg als bedankje. Bij bedrijven vallen ze ook in de smaak. Als relatiegeschenk of om het harde werk van hun team te belonen.

Natuurlijk hoef je dit pakket niet altijd weg te schenken. Je kan ook voor jezelf een biermandje bestellen. Dat is de perfecte manier om nieuwe biertjes te leren kennen. Want met zoveel variatie is er altijd wel een merk te ontdekken dat je nog nooit hebt geproefd. 

Voor ieder wat wils

Het assortiment is erg uitgebreid. Naast de standaard pakketten zijn er tegenwoordig ook thema pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een selectie donkere bieren, of bieren uit een specifiek land. Sommige leveranciers gaan nog een stapje verder en bieden combinaties met andere producten aan, zoals chocolade of lokale snacks. Zo heb je meteen alles in huis voor een lekkere apero. 

Bierabonnementen

Maak het jezelf makkelijk en sluit een bierabonnement af. Je krijgt dan elke maand (of om de x-aantal maanden) een nieuw bierpakket opgestuurd. Elke levering is een verrassing. Goed om te weten; vaak zit er nog iets extra in de box. Een bier abonnement is dus op het vlak van prijs-kwaliteit de beste keuze voor de echte liefhebber.