Gerlachusbier
Image default
Vervoer en transport

Wat zijn de zeevracht tarieven voor jouw transport?

De vastgestelde zeevracht tarieven van een transport kunnen heel erg van elkaar verschillen. Het hangt er hierbij  vanaf wat voor spullen je gaat transporteren, het gewicht van de spullen en de duur van de spullen wanneer deze op de plaats van bestemming aanwezig moeten zijn. Je kunt bijvoorbeeld een spoed aanvraag doen, die dan weer wat hoger in de prijzen valt. Wanneer je geen exacte datum doorgeeft aan de vracht, dan kan je met een goedkopere boot mee die op een dag vaart dat het wat minder druk is, dan zijn de zeevracht tarieven weer lager. Je moet dus goed kijken wat de eisen zijn die je stelt aan de vracht die moet worden verstuurd. Dit kan je allemaal zien op de website, maar je kunt je ook laten informeren en adviseren door een van de medewerkers. 

Verschepen

Je kunt ervoor kiezen om goederen, een container, een auto of een andere zware machine of apparaat te verschepen. Daarvoor gelden allemaal aparte zeevracht tarieven. De tarieven zijn allemaal zeer laag, dat komt doordat er bij dit bedrijf heel efficiënt wordt gewerkt en dat zie je dan weer terug in de prijzen die hiervoor worden gevraagd. Het is van belang dat je goed aangeeft wat er moet worden verscheept, zodat er een van de passende zeevracht tarieven kan worden vastgesteld aan jouw transport. Je kunt zelf je eigen container laden waardoor de prijzen hiervan zullen dalen. 

Inladen

Het inladen van een eigen container zorgt er dus voor dat de zeevracht tarieven laag kunnen worden gehouden. Op de website vind je een volledig overzicht van alle zeevracht tarieven die er worden gehanteerd door dit bedrijf. Je kunt dit aflezen aan de hand van het product wat je gaat versturen en wat de basiskosten hiervan zijn. Mocht je vragen hebben, dan kun je gerust contact opnemen.