Gerlachusbier
Image default
Dienstverlening

Den Haag sloten laten installeren

Sloten laten installeren moet je altijd door een betrouwbare slotenmaker Den Haag laten doen. De sloten geven immers toegang tot je woning en je wilt niet dat anderen hier een sleutel van hebben.

De eerste stap bij het vinden van een betrouwbare slotenmaker Den Haag is het kijken in het brancheregister. Voor de slotenmakers is dit de Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde afgekort naar NSSG. In het register staan al hun leden vermeld van over heel Nederland en dit zijn allemaal betrouwbare slotenmaker bedrijven. De organisatie neemt alleen betrouwbare leden aan en doet hier goed onderzoek naar. Zo hoef je zelf geen onderzoek naar te doen. Bezoek hun website hieronder voor meer informatie.

Nu je een betrouwbare slotenmaker Den Haag hebt gevonden is het tijd om de juiste sloten te selecteren. Kies hierbij altijd voor sloten met de politie keurmerk veilig wonen. Dit is ook het advies dat iedere slotenmaker zal geven. Je hebt dan ook nog een tweede keurmerk voor sloten namelijk SKG. SKG is een heel betrouwbaar keurmerk voor sloten en test ze dan ook uitgebreid. De sloten krijgen vervolgens een beoordeling tussen de 1 en 3 sterren. Als ze niet aan de eisen voldoen van 1 ster krijgt het slot ook geen SKG-keurmerk.