Gerlachusbier
Image default
Eten en drinken

Een whisky proeverij zorgt voor een leuke avond

Heb je ooit eens een proeverij gedaan als avondje uit? Zo nee, dan is hier de tip: probeer het eens. Een leuk avondje uit en proeven met je vrienden is echt een aanrader. Zo krijg je wat mee van de whisky wereld.

Leer verrassende whisky’s

Een whisky proeverij kun je als cadeau geven aan je vrienden of familie, maar je kunt het ook gewoon reserveren als leuk avondje uit. Er is zoveel te leren over de whisky wereld, zoveel waar je nu nog niks vanaf weet. Leer bijvoorbeeld veel verrassende smaken kennen en laat je zintuigen prikkelen. Het proefpakket wordt samengesteld door degene die het organiseert, maar je zou ook op aanvraag zelf kunnen kiezen wat je wil.

Naast de proeverij kun je ook een pakket samenstellen en thuis whisky’s proeven met degene die je lief hebt. Je kunt kiezen tussen vele verschillende soorten whisky. Zo creëer je je eigen gepersonaliseerde whisky proeverij voor thuis of ergens anders. Geniet met volle teugen en wordt een echte whisky kenner!

Slijterijen helpen

Bij vele slijterijen kun je zo’n pakket kopen en/of samenstellen. Bij een slijterij in Enschede ga ik vaak met vrienden een pakket samenstellen en dan maken we er een leuke avond van. We zijn een tijd geleden begonnen met de reis door de whisky wereld en zijn al een stuk wijzer geworden. Vaak zitten er hele leuke verhalen achter een soort whisky.

Als je een afspraak plant bij een slijterij krijg je vaak persoonlijke aandacht. Hierdoor leer je leuke verhalen kennen en krijg je de beste samenstelling van je pakket. Het advies wat je krijgt van de medewerker helpt je met het leren en genieten van jouw pakket. Specifieke soorten whisky’s die je brengen naar de beste manier van whisky proeven.