Gerlachusbier
Image default
Dienstverlening

Zij draden en buig draden

Push-fit openingen aan de achterkant van het stopcontact en schroefklemmen aan de zijkanten van het lichaam van het stopcontact zijn beide beschikbaar voor draadverbindingen op stopcontacten. De circuit draadverbindingen kunnen op elke manier worden gemaakt. Professionals en competente doe-het-zelvers gebruiken over het algemeen de schroefaansluitingen aan de zijkant van de houder, ondanks het feit dat steekverbindingen relatief eenvoudig te maken zijn. U kunt eenvoudig ongeveer 1/2-inch isolatie van elke draad verwijderen en in de verbindings opening drukken. Wat is de verklaring hierachter? Push-fit connectoren gebruiken normaal gesproken een binnenste veer-metalen arm om de draad op zijn plaats te houden, maar deze arm kan na verloop van tijd zijn veerkracht verliezen, waardoor de draad losraakt. Professionals gebruiken over het algemeen altijd schroefklem verbindingen om te voorkomen dat ze terug moeten om hun werk te repareren.

De anatomie

Schroefklem verbindingen zijn moeilijker te bouwen, maar als ze correct worden uitgevoerd, produceren ze extreem robuuste draadverbindingen die zeer waarschijnlijk niet losraken. Het strippen van de draden, het buigen van de blote draad in een C-vormige lus om rond de schroefaansluiting te passen, en het vastdraaien van de schroef om de draad vast te houden, is een eenvoudige methode om onder de knie te krijgen. Standaard stopcontacten hebben vijf schroefaansluitingen: twee zilverkleurige schroefaansluitingen voor het bevestigen van neutrale circuit draden, twee bronzen of koperkleurige schroefaansluitingen voor het bevestigen van warme circuit draden en een groene schroefaansluiting die aan de houder riem is bevestigd voor het bevestigen van blanke koperen aarddraad of een vlechtdraad met groene aarde. De aansluitingen gebeuren voor elk van deze schroefklemmen op dezelfde manier. Check ook of het invloed heeft op je meterkast, zo ja, dan laat je het best doen. In Haarlem kunt u uw meterkast Haarlem laten controleren door professionals.

Voorsprong bij het maken van zijklem verbindingen

Ze beginnen met het maken van zijaansluitingen op een stopcontact, draaien elke schroefaansluiting op het stopcontact helemaal tegen de klok in om het los te maken, zodat het zich over de volledige lengte kan uitstrekken. Het is gemakkelijker om de draad om de schroef te wikkelen als de schroef de maximale lengte heeft. Draai alle aansluitingen die u niet gaat gebruiken met de klok mee totdat ze goed vastzitten. Daarna moet u de isolatie van de circuit draad verwijderen. De genoemde procedures zijn manieren om u op de procedures af te stemmen, maar denk er niet aan dat het raadplegen van een elektricien bij u in de buurt de beste optie is, dus als u in Haarlem bent, kunt u net zo goed een elektricien Haarlem raadplegen voor de beste service.